folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 2000 Adet Açık Hat Neden Alınır ?

2000 Adet Açık Hat Neden Alınır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

@VoLeTeLe, AleyKüm es SelamMün. 

Milleti, kandırmak için kullanacaklar işte. Reklamlar da kısmen bunun için kullanılmıyor mu? Aklıma YalanDünya dizisinin Yazarı geldi, iyi mi. Sıfatı da ne kadar ç....nmiş yeni farkettim.

" yek dıdo sıse were nan u pivaze! " ? √

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    A_REX bunu yazdı

Kniggt online oyunu artık her hatta 1 hesap tanımlıyor. Büyük ihtimal onun için istiyorlar. Kosğerlara multicilere satmak için.

Her hatta 3 tane diye biliyorum hocam. Hatta numaranın başına 0 koyup üç tane koymadanda 3 tane diye duydum.

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek

satan varsa 1-2 tane almak isterim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

yabancı hat düşünürsen toplu olacak şekilde belki yardımcı olabilirim. adet için düşündüğünüz fiyatı yazarsınız.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

200k ₺ parayı gömecek acık hat alacak, ne iş yapcakmıs bu arkadas bence o arkadasını tokata getircek uyanık olsun hangi malsa o 2000 adet hat alacak beni bulsun bişi dicem.. :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

2000 hat siparişi veren adam tokatçıdır, parayı peşin ödemez, sizin arkadaşı da tokatlayabilir, dikkat edin.

goo.gl/qBNZmW
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeLeVoLe
    TeLeVoLe's avatar
    Erkek

Yalnız parasıda peşin verildi :) 

tokat işi olsaydı para konusunda sıkıntı çıkardı. parada verildi ortada sadece şüphe var.

Mahallenin Tavuk Hırsizı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı

@VoLeTeLe, AleyKüm es SelamMün. 

Milleti, kandırmak için kullanacaklar işte. Reklamlar da kısmen bunun için kullanılmıyor mu? Aklıma YalanDünya dizisinin Yazarı geldi, iyi mi. Sıfatı da ne kadar ç....nmiş yeni farkettim.

" yek dıdo sıse were nan u pivaze! " ? √

yek dıdo sıse ew  bı kurbana we fıssê

kendinize ayığ olunuz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Vay aminimyum  .

Yazmayın şöyle konular .

Valla ben çok merak ediyorum . 

Al işte arkadaş kim bi araştırayım sorayım gebze li ise kaçak iddaa için kovala yan lar vsr kesin onlar . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheM4D
    TheM4D's avatar
    Erkek

1 tane lazım, olan varsa ben de isterim :D

Toplam Hit: 5758 Toplam Mesaj: 33
açık hat turkcell vodafone