2000 Adet Açık Hat Neden Alınır ?
-
@VoLeTeLe, AleyKüm es SelamMün.
Milleti, kandırmak için kullanacaklar işte. Reklamlar da kısmen bunun için kullanılmıyor mu? Aklıma YalanDünya dizisinin Yazarı geldi, iyi mi. Sıfatı da ne kadar ç....nmiş yeni farkettim.
" yek dıdo sıse were nan u pivaze! " ? √
-
A_REX bunu yazdı
Kniggt online oyunu artık her hatta 1 hesap tanımlıyor. Büyük ihtimal onun için istiyorlar. Kosğerlara multicilere satmak için.
Her hatta 3 tane diye biliyorum hocam. Hatta numaranın başına 0 koyup üç tane koymadanda 3 tane diye duydum.
-
satan varsa 1-2 tane almak isterim
-
yabancı hat düşünürsen toplu olacak şekilde belki yardımcı olabilirim. adet için düşündüğünüz fiyatı yazarsınız.
-
200k ₺ parayı gömecek acık hat alacak, ne iş yapcakmıs bu arkadas bence o arkadasını tokata getircek uyanık olsun hangi malsa o 2000 adet hat alacak beni bulsun bişi dicem.. :)
-
2000 hat siparişi veren adam tokatçıdır, parayı peşin ödemez, sizin arkadaşı da tokatlayabilir, dikkat edin.
-
Yalnız parasıda peşin verildi :)
tokat işi olsaydı para konusunda sıkıntı çıkardı. parada verildi ortada sadece şüphe var.
-
RitmFarbRacourci bunu yazdı
@VoLeTeLe, AleyKüm es SelamMün.
Milleti, kandırmak için kullanacaklar işte. Reklamlar da kısmen bunun için kullanılmıyor mu? Aklıma YalanDünya dizisinin Yazarı geldi, iyi mi. Sıfatı da ne kadar ç....nmiş yeni farkettim.
" yek dıdo sıse were nan u pivaze! " ? √
yek dıdo sıse ew bı kurbana we fıssê
-
Vay aminimyum .
Yazmayın şöyle konular .
Valla ben çok merak ediyorum .
Al işte arkadaş kim bi araştırayım sorayım gebze li ise kaçak iddaa için kovala yan lar vsr kesin onlar .
-
1 tane lazım, olan varsa ben de isterim :D