2006 Opel Vectra Hakkinda
-
1 adet 250 tl alti hasar kaydi var. sizce bu parayi edermi beyler ? Opel deneyimim yok daha once. Parcasi pahalimidir yakiti nasildir acaba.
Manuel yazmislar ama yari otomatik vites.
Tesekkurler.
Arabayi baktik ayni resimlerdeki gibi tertemiz ve bakimli.
-
Hacı naaptın sen yav? 35bin liraya çok rahat olmasada temiz bi golf 5 bulabilirsin, alman arabası oldumu eyvallah ama opelin 2011 den sonra çıkardığı yeni astralardan önceki bütün seriler verildikleri paraya değmiyor,
-
1,9 şehir içinde ocağına incir ağacı diker gibime geliyor
-
Evet, araç tertemiz duruyor ama bu paraları hak etmiyor.. Gerçi piyasa aşırı yükseldi ama yineden ben bu parayı vermezdim. Yakıtı bir dizele göre oldukça fazla tüketir.. Artık 1.9 motorlar güncelliğini yitirmiş eskide kalmış motorlardandır, üstelik gerçekten de opel in parçasının pahalı oluşu doğrudur.
-
yedek parçalar pahalı maalesef :S
2008 opel astra komple debriyaj baskı balata seti, spot olmayan orjinal değiştik. 2500 TL.
-
Hocam o arabaya o kasaya arkadasın dedıgı gibi sıkıntı :) Seni üzer pompacılar ...
JiggSaw tarafından 27/Ağu/14 21:28 tarihinde düzenlenmiştir
Senin gösterdigin arabadan bir musterımde vardı , 1 ay ıcınde acısız sattı ...
Bu tarz bişeyler bak ...
http://www.sahibinden.com/opel-astra-1.6-cdti?sorting=price_asc&pagingOffset=20
Bundan bacanakta var , gayet memnunlar ;)
O paraları zorlayabilirmisin bilmıyorum bütçe nedir ama :D adam gibi bişiler alıcam dıyorsan da bunu önerırım ...
Kara Şimşek , Belki hiçbir zaman alamayacagım ama Favorılerımde eklı :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2008-audi-a3-1.4-tfsi-154084957/detay/
Buna bir de ''siyah ama kırmızı şeritli jant'' Offf off offf :)
Gibi gibi gibi :D
Benim Gariban Favoriler :D -
araba dizel ve 140000 ağır bakımı gelmiş gibi duruyor.
-
jawsap67 bunu yazdı
-
Kesinlikle alma opelin tutulan modelleri 2.0 cd ve 1.6 makkajlı kasa gls modelleri bu modelinde 1.6 sı tutuluyor,
-
samaccc bunu yazdıjawsap67 bunu yazdı
diker diker ama konfor rahat full +full güvenliktende korkun olmaz
opel+ford+wv+bmw+audi+honda herzaman eniyisidir kendine iyisini bulmak sana kalmış :-)
rewolt84 tarafından 27/Ağu/14 23:54 tarihinde düzenlenmiştir -
fazla istemiş hocam o fiyata vectra 2008 elegance 1.6 var sahibindene çok saçma fiyatlar koymuşlar 2004 1.6 comfortların fiyatları 2006 1.6
makyajlılara yetişmiş kimisi geçmiş arada 2004 1.6 elegancelar kaynamış şu mk dumun keyfe keder satıcıları olmasa piyasa oturcak adam geliyo 2004 de 35 istiyo
bunu görenlerde sürü psikolojisi var tabi fiyat yükseltiyolar ve ne yazık ki araçlarını satamayacaklarını anlayınca galericilere ölü fiyattan
veriyolar galericilerde sikicek adam arıyo zaten
bi de otomatik düşünme, sıfır arabada düşün ama 2. elde düşünme riskli olur 2 gün sonra ses gelir arza verir vs 10 15 bin lira fiyat çıkarırlar
arada tam değerlerinde olmasada diğerlerinden daha insaflı davranmış olanlarınkini koydum buraya
bizde 2004 1.6 comfort bakıyozda şu tok satıcılara 2 3 bin lira fazla yedirmemek için sabırlı olmak gerek