2006"Ya 5 Kala TAKSİM Meydanı"Nda Bir Tahribat Zirvesi
-
Tahribata kayıtlı olduğunu söyleyen bir Tahribatçıyla tanıştım az önce. (Az önce dediğm 5-6 saat önce) Olay, Taksim meydanındaki yeni yıl gösterileri sırasında aşırı bira & şarabın etkisiyle oluşan tuvalet ihtiyacını gidermek üzere girdiğim Burger King restaurantlarının dolu olması sonucu soluğu meydan büfenin önünde almamla başladı.
Tam duvara karşıydım.. Eyy dedi birisi.. Belli ki beni tanımakta bu şahıs. 30 dakikalık bir muhabbet sonucunda bu arkadasın Tahribat Müridi oldugu kanısına vardım. Decameron u merak eden bı tavır ıcındeydıç Acıkcası ben de gormedım dedım. Ok di de.
Ama ilginçtir ki Taksim meydan daki 50 000 kişi arasından beni nasıl tanıdı :):):)
-
deca yı kimse görmedi olm sır gibi saklıo resmini puşt: )
-
aga işte resim ben ve doguhan aga kan çekiyor işte kan naparsın tahribatcı olunca insan başka oluyor... demiştim sna bu gece sabaha karşı koyarım diye siteye ve şuanda saat 05:17 1.1.2006
-
Removed...
-
Doguhan yedin içtin zıkkımlandın bari bize anlatta gece gece pilot kafayala hiç çekilmiyorsun.... bak hala uykum war sana dert yanıyorum ... . Tikky sin kabul et m.q
Doguhan yedişn -
doguhan tipini sikeyim tikky sin a.k kabul et. Bende adanaya computerwolfun yanına gidince ole olmustu. Tren garında bekliom comp. gelsin beni alsın die bi 10 daka sonra falan geldi kan çekiyo abi. Tahribatcıların arasında duygusal bi bağ var :D
-
ohh afiyet olsun beyler içmişsiniz
decayı ben gördüm,yani kaynak kodlarını gördüm deca bi bot holyone nın zamanında siteye saldırılar fllodd saçma sapan konu açıldığı zamanlarda yazmaya başlayıp sonra geliştirdiği bi bot zaten çoğunlukla msn de falan cevap vermez.Görmenizde birz zor:)
O değil doğukan sen kaşlarımı alıyon hoca?

-
a.q. okadar insan var aç a.q. türk milletinin rahatlığı için doğuda askerler çatışıyorlar savaşıyorlar bizim milletimiz ise a.q. yılbaşını eğlenerek, s*kişerek kutluyor a.q. yaptıkları şerefsiziiği bilmiyorlar a.q. vicdanlarından ise bir tın sesi bile gelmiyordurrr....
Bayrağı Bayrak Yapan Üstündeki Kandır, Toprak Uğrunda Ölen Varsa VATANDIR!!!...
-
Kardeş pardonda hafif denyo musun?
İnsanlar ne yapacaklar olanlara üzülmek gerçeği değiştirecekmi?
Dün insanlar hiç bir şey yapmadan evlerind3 sıradan bir günmüşcesine dursalardı ne dğeişecekti doğuda sınırda pkk çekilecekmiydi?
açların karnımı doyacaktı saçma sapan demogaji yapma. -
Antikky bunu yazdı:
Kardeş pardonda hafif denyo musun?
İnsanlar ne yapacaklar olanlara üzülmek gerçeği değiştirecekmi?
Dün insanlar hiç bir şey yapmadan evlerind3 sıradan bir günmüşcesine dursalardı ne dğeişecekti doğuda sınırda pkk çekilecekmiydi?
açların karnımı doyacaktı saçma sapan demogaji yapma.
dün düşündün mü bunları? heee..değişmeye bilir ama sende onlara dua etsen ne olcak a.q. -
Eğer Sen Bir Müslümansan Git Mekke'nin Fethini Kutla....Bir Avuç Müslümanlana Karşı Bir Sürü İnsan Dün Savaş Yaptı 1376 Yıl Önce...Tabi Bu Senin Dini Düşüncen Sana Birşey Diyeyem Müslümansan Bu Konu Seni İlgilendirir...