folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2006"Ya 5 Kala TAKSİM Meydanı"Nda Bir Tahribat Zirvesi

2006"Ya 5 Kala TAKSİM Meydanı"Nda Bir Tahribat Zirvesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    ehehehe bulmuşunuz birbirinizi :) bende kadıköyde yürüom geçen sene... akmarın oralardayım yolda karşıdan gelen biri dedi aaaa ir2 oha dedim nerden tanıdın ben netten tanıyom seni falan dedi tahribat foruma üye değilmiş ama okuyomuş cigicigi den bi arkadaşdı ööle bir anımdır buda :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

doguhan'a tikky diyen arkadaşa katılıyorum.onlarca kroya magandaya tikkye vs..aldırmadan adeta ''TREND'' haline gelen yılbaşını taksim meydanında geçirme ideasına kapılıp orada bulunduğu için.ipini koparanların kendini saldığı taksim meydanında 10'dan geriye sayarak bir yıl daha yaşlanmayı hoplaya zıplaya kutlayan mentaliteye ayrı bir hayranım..

bu ülkenin krolarını magandalarını şimdi daha bir sevmeye başladım.taciz edin,fordlayın,dövün,kırın.bir daha kimse çıkamasın o meydanlara.

bunları dini nedenlerden dolayı söylediğim aklınızdan bile geçmesin.din skimde bile değil.eğlence kültürümüzünde içine edilmiş.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

BEYLER BEN NİŞANTAŞINDAYDIM SAAT 03.30 GİBİ FALAN TAKSİME GELDİM ZATEN BEN TAKSİMDE OTURUYORUM 2 TANE FRANSIZLA TANIŞTIM TAKSİMDE İKİSİDE SÜPERDİ, BİR TAHRİBAT ÜYESİ OLARAK ONLARI EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLADIM BEYLER

BU ARADA TAHRİBAT AİLESİ OLARAK Bİ TAKSİM BULUŞMASI YAPALIM BEYLER ORGANİZASYONUDA BEN DÜZENLİCEM NE DERSİNİZ?????

SABAHA KADAR MÜZİK EŞLİĞİNDE GÜZEL Bİ MEKAN KİRALARIM ORDA SİZE DJ'LİK YAPARIM Bİ KAÇ TANEDE HATUN GETİRTİRİM TAKILIRIZ HEP BİRLİKTE  

Fuck this world if they cant understand me!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    ir2 bunu yazdı:

ehehehe bulmuşunuz birbirinizi :) bende kadıköyde yürüom geçen sene... akmarın oralardayım yolda karşıdan gelen biri dedi aaaa ir2 oha dedim nerden tanıdın ben netten tanıyom seni falan dedi tahribat foruma üye değilmiş ama okuyomuş cigicigi den bi arkadaşdı ööle bir anımdır buda :)

İYİDE SENİN PROFİLDEKİ RESMİNDEN SENİ NASIL TANIMIŞ YAA?? ÇÜNKÜ YÜZÜN BELLİ OLMUYO,  HELAL OLSUN VALLAHİ ÇOCUĞA.!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    HoRbY bunu yazdı:

Lan ßhen ni$anta$IndaydIm ßi takSime ugruyaLIm dedim ßerßat ogLum ßerßat kuSan kuSana TakSim kadar igrenC ßi yer yoq a.q

NİŞANTAŞI DEDİNDE AKLIMA GELDİ KANKA BİR TURİSTİN CEP TELEFONU VE KAMERASI ÇALINMIŞTI BENDE TAM O SIRADA BAKAN YARDIMCISININ YANINDAYDIM VE YAKLAŞIK 5-6 KERE ANONS YAPTIM TELEFON VE KAMERA KAYBOLMUŞTUR BULANA 500 DOLAR ÖDÜL VAR DİYE (TURİST BULANA ÖDÜL VERECEKTİ) NİŞANTAŞINDA O ANONSLARI YAPANDA BENDİM BEYLER BİLMİYORUM DUYANINIZ OLDU MU ???

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    aga bendeki gözle 80 metre uzaktan tanırım tabi bide kan çekiyor ondan tam geyik ama ben işedim adam peşimden işeyecek nasıl işeyecegi hakkında bilgi veriyorum çünkü 50.000 kişi var ve büfenin yanına ama manyak oldu hemen tanıdım ahanda bu doguhan dedim....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    horby +1

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
Toplam Hit: 5178 Toplam Mesaj: 34