2007 Oks
-
hadi beyler inşallah hepimiz çok güsel yerleri kazanırız.allah yardımcımız olsun..
alttaki mesaja ithafen :
valla diploma notuna göre değişiyo.belki 5.0 olursa diploma notun bi 40 -45 getirir.benimki 4.40 gibim bişi.o da 25 gibim bişi getirecek :D
-
LordWarrior bunu yazdı:
-----------------------------
hadi beyler inşallah hepimiz çok güsel yerleri kazanırız.allah yardımcımız olsun..
-----------------------------amin amin.okuldan en fazla ve en az kaç puan geliyor:)))
-
Hadi hayırlısı..siz atlattınız haftayada bizim var .....
-
valla kardeşim girdi 93.62 mi ne almış eh fena degil sosyalden çok hatası var 3+1 şeklinde onun haricinde iyi
-
81.33 ile 85,33 net arasında bişe bazı soruları tam hatırlayamadım.
-
aq hic düsük yapan yoqmu :D
-
kardeişm'de girdi. 3 sene önce girdim bizim zamanımızda lgs'ydi. bizim girdiğimiz sınav uzmanlara göre gelmiş geçmiş en zor soruları içeren sınavlardan biriymiş. ama bizim veled az önce bahsetti bende baktım da çok kolaymış hakaten :S
-
türkçe en kolayıydı bence mat ı en sona bıraktım onu ayparken sıkıldım bıras kastı beni :D
-
vallahi tr i osurarak çözdüm o kadar kolaydı yani ayrıca sosyal ve fenden kimya ile biyoloji de kolaydı.ama mat ve fizik kastı biraz. :D
-
hea aaq sabah konaktayım kürtler birbirine soruyo sınav nasıldı zordu deyilmi?, sorduğu çocukta en az 20 yaşında aq :D
Toplam Hit: 3374 Toplam Mesaj: 26