2007 Oks

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    HackMan bunu yazdı:
    -----------------------------

Öss' ye girecek müridlere bi tüyo...

Kesinlikle oks sorularını çözün. Öss sorularıyla benzer olma ihtimali %90' larda ( Ne yapıyorum la ben :D rakiplerima takdik veriyorum).

Neyse oks tayfasına geçmiş ossun...

-----------------------------

aga sorsalar mat 1 den sorarlar oda bişi diil olay 2.bölümde bitio 1. bölümü gözüm kapalı yapıyom aq artık

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azimkar
    azimkar's avatar
    Erkek
    ben de oks ye gireli 2 yıl oluyor.milli eğitimin dengesizliği işte.soruların zorluk derecesi yılı yılına tutmuyor.bizim girdiğimiz yılda aq,milli eğitim bir şey çıkardı başka şehirde oturanlar istediği şehri seçebilir diye,millet ankara'ya asıldı okulların puanı tavan yaptı:(..neyse giren arkadaşlara geçmiş olsun,inşallah hayırlısı olur onlar için.....

Arabanızın önünedki çocuklar kazaya sebep olur, arkanızdakiler ise çocuğa... İnsanlar konuşur, aptallar gürültü yapar! Her problemin bir çözümü vardır.Fakat asıl sorun çözmenin zaman almasıdır... Eğer bir sorun varsa, kesin çözümü de vardır. Çözümü yoksa zaten sorun değildir! Uzun Olan Kuyu Değil , Kısa Olan İPTİR!! Hiç bir psikiatrist insanı tuvalet kadar rahatlatamaz. Sakın girme helaya başın girer belaya götürürler merkeze öptürüller herkese Hayatta dik durmayı öğren maksat gölgenin imajı düzelsin Helalara sigara izmariti atmayın.Biz sizin kültablalarınıza işiyormuyuz? Bukalemunun ikiz yavruları olmuş, isimlerini : Şukalemun, Okalemun koymuş Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir... Ama mehtapla karanlıkta oturmak daha iyi! özlü sözlerden bir kısmı:))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    geçmiş olsun oks ci kardeşlere

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    milli eğitimin o yeni başka illerde al seçebilme olayı bizi mahvetti zaten. okul da yerli öğrenci artık neredeyse yok. iki senedir toplamda 300den fazla diyarbakır ve batmanlı öğrenci geldi.

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ackurt
    ackurt's avatar
    Erkek

ben 88 yaptım fen zordu walla

imza yoq parmak bassam
Toplam Hit: 3375 Toplam Mesaj: 26