2008 Dgs Ye Girecek Müridler
-
Hocalar bende bu sene Dgs ye girecem Güvenderin Dgs kitabına çalışmaya başladım, yalnız bu yeterli olurmu, başka kaynakdan yararlanan arkadaslar varmı, bunun dışında çalışılabilecek hangi yayınlar var yada testler, bundan önce sınava girip konu hakkında bilgisi olanlar bu sene girecekler, konu hakkında yardımlarınız bekliyorum...
-
tek kaynaktan çalışma bi kaç kaynaktan çöz ama güvender ii kaynaktır
-
bu dgs denen şey üni deyken diğer ünilere girmek için gereken öss sınavı gibi bişey mi?
-
DRIVER bunu yazdı:
-----------------------------
bu dgs denen şey üni deyken diğer ünilere girmek için gereken öss sınavı gibi bişey mi?
-----------------------------yk canım 2 yıllık yüksek okul bitiriyorsun ve 4 yıllık okumak için dgs (dikey geçiş sınavına giriyorsn)
zor bir sınav olmadığını düşünüyorum bu sene girmeyi düşünüyorum lise düzeyindeki dersler ağırlıklı
-
aqw benbde girecem,benim bildiğim zamandan kastırıyorlarmış ibneler.
-
KapTaN60 bunu yazdı:
tek kaynaktan çalışma bi kaç kaynaktan çöz ama güvender ii kaynaktır
eywallah :) -
Bi yayın, kaynak ismide yok amk, geyik konusu açsam hiti 1000 altına düşmez :@
-
hoja bende bu DGS muhabbetini iyice araştırdım.. En iyi kaynak olarak ;
Konu anlatımı için : Güvender ,
Soru bankası için: Tasarı yayınlarını tavsiye ediyorlar.. edenler DGS ile yerleşmiş kişiler :S
Bende bunlara bakacm ;)
-
Tasari iyi diye biliyorum , dikeygecis.org da baya bi ayrinti bulabilrisin.
-
emırreıs nerede oturuyosun ben bu sene gırdım dgs ye kazandım ama ozel okul devlete gıremedım bende 3-4 tane ustune kalem vurulmamıs kıtap var eger ankaradaysan verebılırım ama kurbandan sonra kıbrıstayım ocakda gelecem ankaraya o zaman bulusur verırım olmadı sen adresını yazarsın ben sana yollarım sen pm den msn adresını yolla ıletısıme gecelım ama soole bısıı var bıraz gec ekleye bılırım cunku burada benım pc yok arkadaslar dan gırıyorum msn e ama dedım ya ocaga kadar bı sekılde ırtıbata gırerız..
-
ben şimdi bilg. programcılığı iki yıllıkta okuyorum 2. sınıftayım alttan derslerim var ve okul uzadı doğal olarak
sınava girebilir miyim, eğer girersem kazanırsam 4 yıllığa geçebilir miyim? yoksa dersler engel mi olur?
Toplam Hit: 3665 Toplam Mesaj: 13