folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2008 Dgs Ye Girecek Müridler

2008 Dgs Ye Girecek Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Hocalar bende bu sene Dgs ye girecem Güvenderin Dgs kitabına çalışmaya başladım, yalnız bu yeterli olurmu, başka kaynakdan yararlanan arkadaslar varmı, bunun dışında çalışılabilecek hangi yayınlar var yada testler, bundan önce sınava girip konu hakkında bilgisi olanlar bu sene girecekler, konu hakkında yardımlarınız bekliyorum...

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    tek kaynaktan çalışma bi kaç kaynaktan çöz ama güvender ii kaynaktır

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DRIVER
    DRIVER's avatar
    Erkek
    bu dgs denen şey üni deyken diğer ünilere girmek için gereken öss sınavı gibi bişey mi?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

DRIVER bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu dgs denen şey üni deyken diğer ünilere girmek için gereken öss sınavı gibi bişey mi?

yk canım 2 yıllık yüksek okul bitiriyorsun ve 4 yıllık okumak için dgs (dikey geçiş sınavına giriyorsn)

zor bir sınav olmadığını düşünüyorum bu sene girmeyi düşünüyorum lise düzeyindeki dersler ağırlıklı 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jaws067
    jaws067's avatar
    Erkek
    aqw benbde girecem,benim bildiğim zamandan kastırıyorlarmış ibneler.

Anlatılmaz yaşşanır...:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    KapTaN60 bunu yazdı:
    tek kaynaktan çalışma bi kaç kaynaktan çöz ama güvender ii kaynaktır
    eywallah :)

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Bi yayın, kaynak ismide yok amk, geyik konusu açsam hiti 1000 altına düşmez :@

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

hoja bende bu DGS muhabbetini iyice araştırdım.. En iyi kaynak olarak ;

Konu anlatımı için : Güvender ,

Soru bankası için: Tasarı yayınlarını tavsiye ediyorlar.. edenler DGS ile yerleşmiş kişiler :S

Bende bunlara bakacm ;)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Tasari iyi diye biliyorum , dikeygecis.org da baya bi ayrinti bulabilrisin.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    emırreıs nerede oturuyosun ben bu sene gırdım dgs ye kazandım ama ozel okul devlete gıremedım bende 3-4 tane ustune kalem vurulmamıs kıtap var eger ankaradaysan verebılırım ama kurbandan sonra kıbrıstayım ocakda gelecem ankaraya o zaman bulusur verırım olmadı sen adresını yazarsın ben sana yollarım sen pm den msn adresını yolla ıletısıme gecelım ama soole bısıı var bıraz gec ekleye bılırım cunku burada benım pc yok arkadaslar dan gırıyorum msn e ama dedım ya ocaga kadar bı sekılde ırtıbata gırerız..

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    ben şimdi bilg. programcılığı iki yıllıkta okuyorum 2. sınıftayım alttan derslerim  var ve okul uzadı doğal olarak
    sınava girebilir miyim, eğer girersem kazanırsam 4 yıllığa geçebilir miyim? yoksa dersler engel mi olur?

...
Toplam Hit: 3665 Toplam Mesaj: 13