folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2008 Dgs Ye Girecek Müridler

2008 Dgs Ye Girecek Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

yns_berk bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben şimdi bilg. programcılığı iki yıllıkta okuyorum 2. sınıftayım alttan derslerim  var ve okul uzadı doğal olarak
    sınava girebilir miyim, eğer girersem kazanırsam 4 yıllığa geçebilir miyim? yoksa dersler engel mi olur?

önce diplomayı almalısın. mezun olmalısın.  senin alttan dersin varmış, haliyle diplomayı da almamışsın. yani olmaz. bence

///______________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acirci
    acirci's avatar
    Erkek

yns_berk bunu yazdı:
    ben şimdi bilg. programcılığı iki yıllıkta okuyorum 2. sınıftayım alttan derslerim  var ve okul uzadı doğal olarak
    sınava girebilir miyim, eğer girersem kazanırsam 4 yıllığa geçebilir miyim? yoksa dersler engel mi olur?
    Dostum sınava girebilirsin ancak kazansanda gidemiyorsun altaki dersi vermen lazım ...

Emir bende girecem bakalım bu sene nolcak güvender ve yargı ii idyorlar Allah kolaylık versin dostum ...

Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. M.KEMAL ATATÜRK
Toplam Hit: 3664 Toplam Mesaj: 13