2008 Ek Kontenjan
-
Saçmalıktan başka birşey değil. Herkes 8 ekimde uni başlarken ek tercih ile uni giren ögrenciler ayın 20 23 gibi ders başı yapacak bazı ögrencilerde pskolojik sorunlar yaşatabilir 1 2 gun dıye dusunuyorum herkes tanışmış kaynaşmış halde oturuken sınıfa girip boş yer aramak gibi :)
-
Mahpekar bunu yazdı:
-----------------------------Saçmalıktan başka birşey değil. Herkes 8 ekimde uni başlarken ek tercih ile uni giren ögrenciler ayın 20 23 gibi ders başı yapacak bazı ögrencilerde pskolojik sorunlar yaşatabilir 1 2 gun dıye dusunuyorum herkes tanışmış kaynaşmış halde oturuken sınıfa girip boş yer aramak gibi :)
-----------------------------
senelerdir böyle oluyor :) üni'deyken ek yerleştirmeyle gelenlere yer vermezdik şaka olsun diye :) bakalım bu sene bende ek yerleştirmelerle bir yerlere yerleşirsem banada yer vermicekler o zaman napcam :)) -
lordvader89 bunu yazdı:
Mahpekar bunu yazdı:
-----------------------------Saçmalıktan başka birşey değil. Herkes 8 ekimde uni başlarken ek tercih ile uni giren ögrenciler ayın 20 23 gibi ders başı yapacak bazı ögrencilerde pskolojik sorunlar yaşatabilir 1 2 gun dıye dusunuyorum herkes tanışmış kaynaşmış halde oturuken sınıfa girip boş yer aramak gibi :)
senelerdir böyle oluyor :) üni'deyken ek yerleştirmeyle gelenlere yer vermezdik şaka olsun diye :) bakalım bu sene bende ek yerleştirmelerle bir yerlere yerleşirsem banada yer vermicekler o zaman napcam :))
-----------------------------ahaha hocam wallaha bendede öle bi durum war ama arkadaşla gidicem hani kimse ortama almazsa zaten girmk gibi bi kaygım yok kendimiz ortam kurarız biz takılırız bi şehir dışı olsun daha bişe istemiorum yeminle :D
-
hocalar bu ek yerleştirme sonuçlarına nerden bakıyoz la
amk bakmadığımız yer kalmadı osymnin sitesinde sonuc.osym.gov.tr dede duyuru yok
al işte http://img171.imageshack.us/img171/1127/screenshoten4.png
nerden napılıcak bilen bizede sölesin.. )):
-
sonuçlar belli olmadı ki daha :D
-
bülbülü altın kafese koymuşlar gene de hani benim evim demiş
ayrıca tarzana katılıyom
ayrıca erol büyükburca allahtan şifa diliyom, kendisi saksı değilmiş
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
sonuçlar belli olmadı ki daha :D
-----------------------------insan daa önce söleer yaw )): kafam bi milyon oldu benim hatun bi yandan bu caner bi yandan bulamadık amy )): ne şanssız adamım loo ben )): ne zaman açıklanıyo kine onuda bi sölesen canım..
edit: biz açıklandı sanıyoduk diye böle telaşlandık )):
rene EDIT: allah cezanızı versin ((:
-
hacı ösym henüz resmi bir açıklanma tarihi vermedi; ama tercihler dün bitti. eski dönemlerde ek yerleştirmeden yerleşmiş olanların verdiği bilgiye göre 1 haftadan fazla sürmüyormuş açıklanması.
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
hacı ösym henüz resmi bir açıklanma tarihi vermedi; ama tercihler dün bitti. eski dönemlerde ek yerleştirmeden yerleşmiş olanların verdiği bilgiye göre 1 haftadan fazla sürmüyormuş açıklanması.
-----------------------------allahını seviyim agzından bal damlıyo bizde geç kaldık sanıyoduk )): allah tuttuduğunu altın etsin.. acil lazımdı ya bulamadık lazım olmasa taramada çat diye çıkardı )): neyse tşk
-
gazili_tarzan bunu yazdı:
-----------------------------ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------allahını seviyim agzından bal damlıyo bizde geç kaldık sanıyoduk )): allah tuttuduğunu altın etsin.. acil lazımdı ya bulamadık lazım olmasa taramada çat diye çıkardı )): neyse tşk
----------------------------evet