folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2008 Ek Kontenjan

2008 Ek Kontenjan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mahpekar
    Mahpekar's avatar
    Erkek

Saçmalıktan başka birşey değil. Herkes 8 ekimde uni başlarken ek tercih ile uni giren ögrenciler ayın 20 23 gibi ders başı yapacak bazı ögrencilerde pskolojik sorunlar yaşatabilir 1 2 gun dıye dusunuyorum herkes tanışmış kaynaşmış halde oturuken sınıfa girip boş yer aramak gibi :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mahpekar bunu yazdı:
    -----------------------------

Saçmalıktan başka birşey değil. Herkes 8 ekimde uni başlarken ek tercih ile uni giren ögrenciler ayın 20 23 gibi ders başı yapacak bazı ögrencilerde pskolojik sorunlar yaşatabilir 1 2 gun dıye dusunuyorum herkes tanışmış kaynaşmış halde oturuken sınıfa girip boş yer aramak gibi :)

senelerdir böyle oluyor :) üni'deyken ek yerleştirmeyle gelenlere yer vermezdik şaka olsun diye :) bakalım bu sene bende ek yerleştirmelerle bir yerlere yerleşirsem banada yer vermicekler o zaman napcam :))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    Mahpekar bunu yazdı:

senelerdir böyle oluyor :) üni'deyken ek yerleştirmeyle gelenlere yer vermezdik şaka olsun diye :) bakalım bu sene bende ek yerleştirmelerle bir yerlere yerleşirsem banada yer vermicekler o zaman napcam :))

ahaha hocam wallaha bendede öle bi durum war ama arkadaşla gidicem hani kimse ortama almazsa zaten girmk gibi bi kaygım yok kendimiz ortam kurarız biz takılırız bi şehir dışı olsun daha bişe istemiorum yeminle :D 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

hocalar bu ek yerleştirme sonuçlarına nerden bakıyoz la

amk bakmadığımız yer kalmadı osymnin sitesinde sonuc.osym.gov.tr dede duyuru yok 

al işte http://img171.imageshack.us/img171/1127/screenshoten4.png 

nerden napılıcak bilen bizede sölesin.. )):

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    sonuçlar belli olmadı ki daha :D

kendinize ayığ olunuz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bülbülü altın kafese koymuşlar gene de hani benim evim demiş

ayrıca tarzana katılıyom

ayrıca erol büyükburca allahtan şifa diliyom, kendisi saksı değilmiş

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

ReaL_KurD bunu yazdı:
    sonuçlar belli olmadı ki daha :D

insan daa önce söleer yaw )): kafam bi milyon oldu benim hatun bi yandan bu caner bi yandan bulamadık amy )): ne şanssız adamım loo ben )): ne zaman açıklanıyo kine onuda bi sölesen canım..

edit: biz açıklandı sanıyoduk diye böle telaşlandık )):

rene EDIT: allah cezanızı versin ((:

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    hacı ösym henüz resmi bir açıklanma tarihi vermedi; ama tercihler dün bitti. eski dönemlerde ek yerleştirmeden yerleşmiş olanların verdiği bilgiye göre 1 haftadan fazla sürmüyormuş açıklanması.

kendinize ayığ olunuz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

ReaL_KurD bunu yazdı:
    hacı ösym henüz resmi bir açıklanma tarihi vermedi; ama tercihler dün bitti. eski dönemlerde ek yerleştirmeden yerleşmiş olanların verdiği bilgiye göre 1 haftadan fazla sürmüyormuş açıklanması.

allahını seviyim agzından bal damlıyo bizde geç kaldık sanıyoduk )): allah tuttuduğunu altın etsin.. acil lazımdı ya bulamadık lazım olmasa taramada çat diye çıkardı )): neyse tşk

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gazili_tarzan bunu yazdı:

ReaL_KurD bunu yazdı:

allahını seviyim agzından bal damlıyo bizde geç kaldık sanıyoduk )): allah tuttuduğunu altın etsin.. acil lazımdı ya bulamadık lazım olmasa taramada çat diye çıkardı )): neyse tşk

----------------------------

evet

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
Toplam Hit: 6730 Toplam Mesaj: 57