2008 Ek Kontenjan
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------Abi bu kayıt tarihinin resmi bir dayanağı var mı?
Zira 20-22 tarihleri çok sorunlu benim için. 19'da açıklansa, uçak bileti bulmak dert. Hazırlanmak dert. Onlarca insandan helallik istemek dert. Para toplamak dert. Offff ösym'nin makatının yarısının ortasının ta içine tükürim yaw
edit: geleneği bozmayak :D
onur35 bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar ek kontenjanda yerleşenlerin 20-22 ekim tarihleri arasında kayıt yaptırmaları gerekiyor,buna göre en geç 19 unda belli olur sonuçlar.
-----------------------------saol bilader :)
-----------------------------hea bileti nerden bulacazhakkari geldi misal nasıl gidecek öğrenci yok baskanıda dahil olmak üzere bunları düzenleyenlere kafam girsin.. rezillik yawss okulda nefes alamıyoz heryer yeni gelen bebelerle dolu tuvalete ikişerli giriyoz hesap edin :| ooooofff offfff
-
tuvalete çifter çifter girme mevzusunu anlayamadım hemşo? ayıp olmuyo mu öyle çifter çifter, sabun yere düşer filan. mazallah :/
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
tuvalete çifter çifter girme mevzusunu anlayamadım hemşo? ayıp olmuyo mu öyle çifter çifter, sabun yere düşer filan. mazallah :/
-----------------------------ehehe olum kalabalık 5 dakka ara veriyo o cuk kafalı proflar robotuz ya biz 5 dakkada mecbur iki kişi giriyoz küçük abdestte sorun olmuyoda büyük olunca sorun oluyo ((: devlet bize yardım etsin *mk ((:
-
ne zaman açıklanıyor bilgisi olan varmı dokuz doğuruyorum burada:s
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------konuyu iyi bi incelesene hacı yaw :|
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------hacı bi stres bi depresyon wla 3 4 gündür yaşıyom mu yaşamiom mu belli deell..şmdi gördüm 19 diolar mantıken bende öyle bir tahmin ypmıştımda hani olur ya bi tiyo alan biri vardır:D ben aradım biraz önce ünalı[ünal yarımağan denen:@] belli deel daha siteden takip et dedi..bide nie uzattınız lan tercih süresini dedim adayların hak mahrumiyetinin oluşmaması için dedi.e peki benim hakkım nolacak benim hakkım elimdem alınırsa birileri benim önüme geçip dedim.orasını bilemem dedi.e mail attim dedim mailleri okumuyoz dilekçe yazın faxlayın dedi..:s -
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------incelemesin olum ((: manyak mısın eheheh
-
gazili_tarzan bunu yazdı:
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------incelemesin olum ((: manyak mısın eheheh
-----------------------------he lan ne bu konu aq kondomlar hawada uçuşuyo şu aziz mübarek günde:D
-
arkadaşlar sonuçlar açıklandı www.osym.gov.tr adresinde sonuçlara bakabilirsiniz
-
Konya Selçuk Üniversitesi - Gazetecilik .. :)