2008 ÖSS - Duyduklarınız & Yorumlarınız..
-
ham 255 yapmam lazım :(
ben en fazla 245 yaptım :( :(:( ben gidiyom la geçmiş yılların denemelerini çözeyim :(:(:(
-
hocam geçen sene kolay oldu ama bence hiç de iyi olmadı. geçen sene ben 338 puan aldım, okul normalde 2006 ya göre tutuyordu ama sınav kolaydı ve herkes yaptı . kısacası A.Ö.B.P puanı yüksek olan yerleşti. bence bu sene birazdaha zor olur geçen seneye göre.
çünkü kolay olursa bu senede yığılma olur. seçici sorarlar bence.
ayrıca benim duyduklarım (ne kadar doğru ama) Y.Ziya Özcan kolay olacak demiş ama ne olur bilmem.
-
Herşey kazanmak ya da çok iyi bir puan almak değil, önemli olan gittiğiniz okula uyum sağlayabilmeniz ve seçtiğiniz bölümün sizin insiyatifiniz dahilinde belirlenmesi.
-
kendime ajan tutmayı düşünüyom sınavda , tabii parayla olacak bu, bu hafta içinde ajanımı bulsam sorun kalmaz , sıçtıgım bu ösym'den de kurtulurummm :)
Denemelerde hepp 0000 0000 0000 yazıyorr benimkilerde :) -
265 yetiyor ama hedefim 275 cuma günü 273 çıkarttım ama pazar günü 250 :) dengesizim
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
kendime ajan tutmayı düşünüyom sınavda , tabii parayla olacak bu, bu hafta içinde ajanımı bulsam sorun kalmaz , sıçtıgım bu ösym'den de kurtulurummm :)
Denemelerde hepp 0000 0000 0000 yazıyorr benimkilerde :)
-----------------------------Ajan ne işe yarayacak :|
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Herşey kazanmak ya da çok iyi bir puan almak değil, önemli olan gittiğiniz okula uyum sağlayabilmeniz ve seçtiğiniz bölümün sizin insiyatifiniz dahilinde belirlenmesi.
ben kazanıyım da, bukelemun gibiyimdir , her tarafa uyum sağlarım :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Herşey kazanmak ya da çok iyi bir puan almak değil, önemli olan gittiğiniz okula uyum sağlayabilmeniz ve seçtiğiniz bölümün sizin insiyatifiniz dahilinde belirlenmesi.
ben kazanıyım da, bukelemun gibiyimdir , her tarafa uyum sağlarım :D
-----------------------------İlk başlarda bu şekilde düşünürsün fakat işler sandığın şekilde ilerlemez. İlk üniversitemi bu yüzden bırakmak zorunda kaldım.
-
By_Gizemli bunu yazdı:
Denemelerde hepp 0000 0000 0000 yazıyorr benimkilerde :)
-----------------------------Ajan ne işe yarayacak :|
--------------------------
beni ösym'den kurtaracak adam -
bizim dersanenin panosunda bi yazı wardı bi gazete küpürüydi galiba
"bu yılki öss gecen yıldan zor olmayacak" diye bi yazıydı