folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 2008 ÖSS - Duyduklarınız & Yorumlarınız..

2008 ÖSS - Duyduklarınız & Yorumlarınız..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Herkes aynı sınava gireceği için zor ya da kolay olması birşey ifade etmiyor. Genel ortalamaya bakıldığı için, okul puanlarıda o'na göre netlik kazanıyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Swool bunu yazdı:
    -----------------------------
    Herkes aynı sınava gireceği için zor ya da kolay olması birşey ifade etmiyor. Genel ortalamaya bakıldığı için, okul puanlarıda o'na göre netlik kazanıyor.

swoola katılıyorum zorsa herkese zor kolaysa herkese kolay pek bişe farketmez. ama en büyük avantaj orta öğretim

puanının yüksek olması

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

sorular zor olursa.genel olarak yapılan soru sayısı azalır.çalışan 20 yaparsa çalışmayan 10 yapar.puanlar düşer.çalışan kazanır.

sorular kolay olursa çalışan 30 a yakın çözer belki full çalışmayan 15-20 arası ( o bile mucize) doğal olarak puanlar yükselir.çalışan kazanır.

sonuç olarak gerçekten hakkını vererek çalışmışsan sadece girip çöz sorularını strese gerek yok.yani elinden geleni yapmışsan kazanamasan bile üzülme.kendine " ben elimden geleni yaptım" diyebil rahatça.ama çalışmamışsan ve son günlerde tutuşmuşsa eteklerin o zaman boşu boşuna üzülme kazanamadım diye zaten haketmemişsin demektir.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

eğer zor olursa okul puanlarının önemi artar, kolay olursa o kadar da farketmez..

ama şunu söyleyebilirim ki fen-2 den verecekler küsküyü.. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    duydugum tek şey var  nekadar dogru ne  kadar yanlış bilinmez ama soruların bir kısmı veya tamamı tam hatırlamıyorum TÜBİTAK tarafından hazırlanacağıymış...

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ULKUHAN
    ULKUHAN's avatar
    Erkek
    NapsteR bunu yazdı:
    duydugum tek şey var  nekadar dogru ne  kadar yanlış bilinmez ama soruların bir kısmı veya tamamı tam hatırlamıyorum TÜBİTAK tarafından hazırlanacağıymış...
    hoca o hersene cıkıo ole bı soylentı ama olmuyo genellıkle haklısın yanı var oyle bı soylentı!!

Takke Düstü Kel Göründü:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    2005 yılındaki soruları tubitak mı hazırladı ? kim hazırladıysa onun amk , lan ne zormuş2005 in öss si , sorulara illet oldum çözemiyom çok zor :| geri kalan çıkmış sorular pek zor değil ama  2005 de fena kösmüşler :|

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek

ULKUHAN bunu yazdı:
    NapsteR bunu yazdı:
    duydugum tek şey var nekadar dogru ne kadar yanlış bilinmez ama soruların bir kısmı veya tamamı tam hatırlamıyorum TÜBİTAK tarafından hazırlanacağıymış...
    hoca o hersene cıkıo ole bı soylentı ama olmuyo genellıkle haklısın yanı var oyle bı soylentı!!

banada söylenti dediler sonradan nebiliyim:) 4 senede bir işte Tübitak hazırlıyomuş oda bu sınava  denk gelmiş.umarım herkes istediği bölümü ve yeri kazanır hepinize şimdiden başarılar arkadaşlar;) 

birde nekadar ben 4 seneliğe gidemesemde (2senelik okuyorum:) ) mat1 sorular çok kolaydı sorulara biraz dikkatinizi verin ve stres yapmayın çok şey kazanırsınız... 

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

NapsteR bunu yazdı:
    duydugum tek şey var nekadar dogru ne kadar yanlış bilinmez ama soruların bir kısmı veya tamamı tam hatırlamıyorum TÜBİTAK tarafından hazırlanacağıymış...

yok hoca alakası yok saçmalık onlar yau :| ösym nin profesörleri boşuna mı kampa giriyor iki ay öncesinden :| 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    yaw her sene çıkıyo efsaneler tubitak falan hazırlıyor die. kısmen doğru, bazı seneler secici derece sorularını tuitak hazırlıyor ama her sene değil

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
Toplam Hit: 5842 Toplam Mesaj: 41