2009 Banknotlarları
-
yaf paraların motifleri bana eski paraları hatırlatı
-
-
sonrası... dahada değişik olur tahminimce... halkı alıştırarak sdeğişime gidiyorlar heryıl para şekli değişio ne ayaksa :D görücez artık
-
kağıt 1 tl leerede zekeriya hocanın resmini bassalar fena olmaz ha zira kendisi tavuktan kurbanlık olur diyen ilk ilahiyatçı :D
gelecek nesillerin göremeyeceği bir ilahiyatçı..ona üzülüyorum :') :P

-
Yok bu paraları yapanlar kimse helal olsun.
Barış Manço zamanında da babam parada yunus emre vardı diyodu arka tarafında. Barış Manço fransaya gidiyor. Fransızlar siz türkler barbarsınız diyor.
Barış Manço'da çıkarıyo parayı bizim paramızda şair var sizinkinde ne var? Çıkarıyolar fransız parasını kafa kesen komutanlar filan resimleri var.
Çakıyo orda Barış Manço onlara xD
Güzel afferim. Bilim adamları, tıpçılar, mimarlar... En azından "ulan biz de de matematiğin kralı insanlar çıkıyormuş" diyerek ön yargımızı kaldırır, bize daha pozitif bir katkıda olmasını sağlarız paraların.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Yok bu paraları yapanlar kimse helal olsun.
Barış Manço zamanında da babam parada yunus emre vardı diyodu arka tarafında. Barış Manço fransaya gidiyor. Fransızlar siz türkler barbarsınız diyor.
Barış Manço'da çıkarıyo parayı bizim paramızda şair var sizinkinde ne var? Çıkarıyolar fransız parasını kafa kesen komutanlar filan resimleri var.
Güzel afferim. Bilim adamları, tıpçılar, mimarlar... En azından "ulan biz de de matematiğin kralı insanlar çıkıyormuş" diyerek ön yargımızı kaldırır, bize daha pozitif bir katkıda olmasını sağlarız paraların.
-----------------------------hayvancım bizde daha ne cevherler var illa ciddi matematikçileri felsefecileri örnek vermek mi lazım

-
neden bilmiyorum ama bu paralara hiç ısınamadım snki sudi arabistan parası gibi geldi bana:S
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------
neden bilmiyorum ama bu paralara hiç ısınamadım snki sudi arabistan parası gibi geldi bana:S
ben baktım hacı kağıt olması haricinde benzemiyor..ısınabilirsin..
-
skyvalet bunu yazdı:
Suudi Arabistan parasının üzerinde Sigma işaretleri ve Seri formüller mi mevcut xD
Ne laka ulan arabistan xD Ha Yunus Emre'den ve ya ceddimizin giyiniminden uyuz oldunsa Sen türk olamazsın o zaman.

Ne alakası var a.q. Gayet güzel renklerle oluşturulmuş paralarımız. Euro'ya benziyo desen kabul edicem

-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Yok bu paraları yapanlar kimse helal olsun.
-----------------------------http://koleksiyon.org/?cmd=satis&tip=301&sql=u|71&country=France&world-banknotes=28
http://www.meleklermekani.com/para-borsa/106867-france-fransa-kagit-paralari.html
işte Fransa'nın tarihindeki kağıt paralar.
bir hikaye sallamışlar bunun içine de utanmadan Barış Manço'yu koymuşlar.
Hiç de öyle değil işin içyüzü.
Ben gavurları savunmuyorum ama yalanlarla da götümüzü kaldırmayalım.