folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2009 Banknotlarları

2009 Banknotlarları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtinyilmaz
    mtinyilmaz's avatar
    Erkek

yaf paraların motifleri bana eski paraları hatırlatı

benim için programlanma devrelerini yakarım yanmiş devrelerimi bi tarafına sokarım :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Cahit Arfın olması güzel.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek
    sonrası... dahada değişik olur tahminimce... halkı alıştırarak sdeğişime gidiyorlar heryıl para şekli değişio ne ayaksa :D görücez artık

dışarda çok ses var içerde uzay.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

kağıt 1 tl leerede zekeriya hocanın resmini bassalar fena olmaz ha zira kendisi tavuktan kurbanlık olur diyen ilk ilahiyatçı :D

gelecek nesillerin göremeyeceği bir ilahiyatçı..ona üzülüyorum :') :P

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Yok bu paraları yapanlar kimse helal olsun.

Barış Manço zamanında da babam parada yunus emre vardı diyodu arka tarafında. Barış Manço fransaya gidiyor. Fransızlar siz türkler barbarsınız diyor.

Barış Manço'da çıkarıyo parayı bizim paramızda şair var sizinkinde ne var? Çıkarıyolar fransız parasını kafa kesen komutanlar filan resimleri var.

Çakıyo orda Barış Manço onlara xD

Güzel afferim. Bilim adamları, tıpçılar, mimarlar... En azından "ulan biz de de matematiğin kralı insanlar çıkıyormuş" diyerek ön yargımızı kaldırır, bize daha pozitif bir katkıda olmasını sağlarız paraların.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Barış Manço zamanında da babam parada yunus emre vardı diyodu arka tarafında. Barış Manço fransaya gidiyor. Fransızlar siz türkler barbarsınız diyor.

Barış Manço'da çıkarıyo parayı bizim paramızda şair var sizinkinde ne var? Çıkarıyolar fransız parasını kafa kesen komutanlar filan resimleri var.

Güzel afferim. Bilim adamları, tıpçılar, mimarlar... En azından "ulan biz de de matematiğin kralı insanlar çıkıyormuş" diyerek ön yargımızı kaldırır, bize daha pozitif bir katkıda olmasını sağlarız paraların.

hayvancım bizde daha ne  cevherler var  illa ciddi matematikçileri felsefecileri örnek vermek mi lazım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    neden bilmiyorum ama bu paralara hiç ısınamadım snki sudi arabistan parası gibi geldi bana:S
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

skyvalet bunu yazdı:
    neden bilmiyorum ama bu paralara hiç ısınamadım snki sudi arabistan parası gibi geldi bana:S
    ben baktım hacı kağıt olması haricinde benzemiyor..ısınabilirsin..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

skyvalet bunu yazdı:
    Suudi Arabistan parasının üzerinde Sigma işaretleri ve Seri formüller mi mevcut xD

Ne laka ulan arabistan xD Ha Yunus Emre'den ve ya ceddimizin giyiniminden uyuz oldunsa Sen türk olamazsın o zaman.

Ne alakası var a.q. Gayet güzel renklerle oluşturulmuş paralarımız. Euro'ya benziyo desen kabul edicem

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:

http://koleksiyon.org/?cmd=satis&tip=301&sql=u|71&country=France&world-banknotes=28

http://www.meleklermekani.com/para-borsa/106867-france-fransa-kagit-paralari.html

işte Fransa'nın tarihindeki kağıt paralar.

bir hikaye sallamışlar bunun içine de utanmadan Barış Manço'yu koymuşlar.

Hiç de öyle değil işin içyüzü.

Ben gavurları savunmuyorum ama yalanlarla da götümüzü kaldırmayalım. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 5358 Toplam Mesaj: 41