2010 90/4 Askerlik Yerleri Belli Oldu
-
Ben hala muayene olmadım. ne yapmak gerekli? daha lisede ders olduğu için bi tane mezunda oldum görünmüyorum ne yapabilirim bu durumda ? muayeneye gideceğim bu aralar askere göndermesinler? 91 temuz..
-
Hayırlı tezkereler , dönüşte askerlik anılarını anlatırsın artık :D.
-
337. Dönem Yedek Subaylar.Sınav sonuçlarından sonra konuyu bi uplayın.Yada yeni konu açın.
-
Hayırlı teskereler.
-
hayırlı teskereler kardesım gusel yere dusmusun kıs aylarında pek usumezssın ıste egıtımde az olur kısın yatarsın dagıtımında iç guvenlık olmadıgından batıya cıkar asayıs olayları anlıcan koy koy gezersın usta bırlıgınde
-
hadi hayırlı olsun beyler:))
bu arada bekliyorum --> www.safakmatik.com
bende gidiyorum
-
9/4 kütahya hava er eğitim tugayı emret komutanım :D
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
9/4 kütahya hava er eğitim tugayı emret komutanım :D
-----------------------------ceo çavus olacan ellaam :D arkadasım orda yaptı acemiliğini şimdi istanbulda. hayırlı tezkereler :D
-
lacuradeamore bunu yazdı:
matematik1 bunu yazdı:
guzeldır aydın hocam hayırlı olsun.
Dagıtım da ıyı yere cıkar ınsallah
-----------------------------insallah hocam hayırlısı baklım ilk defa gidecem aydına merak ettm doğrusu
-----------------------------aydın sana elveda, aydın sana elvedaa way anasını 1 senem geçti orda usta birliğinde. çömeezzz SERDARRRR yardımcı olurrr sanaa :D
-
lacuradeamore bunu yazdı:
Evet Ayın 1.nde teslim olduk :) 1. bölük 3. takımdayım ayrıca posta bası oldum ne s2me yarıyosa uğrasıp gidiyoruz Herkeze SeLamlar
-----------------------------sadık delibas sana yardımcı olurrr böceğin selamı war sana de 9/3müş de :D ismail bascavus war idari işlerdee 10 numara adamdırrrrr, eğer bilgisayar bilgin warsa yanına gitttt komutanım volkan böcek size çok selam söyledi ben arkadasıyım onun de, bilgisayar da biliyorum isterseseniz yardımcı olurum evrak işlerinde de. :)
ulan kral askerlik yapacaksınız orda beee :)