folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 2010 90/4 Askerlik Yerleri Belli Oldu

2010 90/4 Askerlik Yerleri Belli Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

WALLACEs bunu yazdı:
    -----------------------------

CEO bunu yazdı:

9/4 kütahya hava er eğitim tugayı emret komutanım :D

kütahyalıyım bişey lazım olursa haber et.

aynen

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KoSCaDo
    KoSCaDo's avatar
    Erkek

lacuradeamore bunu yazdı:

Şuan itibari ile askerlik yerleri belli olmustur .

1'NCİ J.ER EĞT.TB.K.LIĞI/AYDIN

Hayırlı Teskereler Canım Kardeşim ...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

hayırlı teskereler...

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lacuradeamore
    lacuradeamore's avatar
    Erkek

nights_judge bunu yazdı:

nights_judge bunu yazdı:

Evet Ayın 1.nde teslim olduk :) 1. bölük 3. takımdayım ayrıca posta bası oldum ne s2me yarıyosa uğrasıp gidiyoruz Herkeze SeLamlar

sadık delibas sana yardımcı olurrr  böceğin selamı war sana de 9/3müş de :D ismail bascavus war idari işlerdee 10 numara adamdırrrrr, eğer bilgisayar bilgin warsa yanına gitttt komutanım volkan böcek size çok selam söyledi ben arkadasıyım onun de, bilgisayar da biliyorum isterseseniz yardımcı olurum evrak işlerinde de. :)

ulan kral askerlik yapacaksınız orda beee :)

Sadık onbs bizim bölükte çok iyi adamdır her sorunumda yardımcı olmaya calısıyor. hocam valla 2 gündür iflağmızı sikiyolar göğsümüz yerden kalkmıyor bakalım gecer insallah hayırlısı konuyu hortlatıyorum ama malum askeriz fırsat buldukca giriyorum k.bakmayın

Hadi len fırsat buldukca giriyorlarmıs palavracı :D, serdara söyleee alsın seni öndenn ne işe yarı yawsak :D olm orası kadar rahat bir acemi birliği yok türkiyedeeee :D tek sanssızlıgınn 1.bölükte olmannn sporun iyi olsun yeterr her dönem spor flamasını 1.bölük alır çünkü..sen dediğimi yap gittt ismail başçavusun yanınaaa eğitimdende yırtarsınnn :)

Hocam ben geldim serdar 25 günlük izine ayrılmıs tanısmak kısmet olmadı :) hocam ismail başçavus a diğcemde senin ismin neydi ona göre söylim adı ne derse mal mal durmim :d pm le at hocam

Ben veremden öldüm Belki ölmezdim Sıkıntım olmasa Paradan yana.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

nights_judge bunu yazdı:

nights_judge bunu yazdı:

Evet Ayın 1.nde teslim olduk :) 1. bölük 3. takımdayım ayrıca posta bası oldum ne s2me yarıyosa uğrasıp gidiyoruz Herkeze SeLamlar

sadık delibas sana yardımcı olurrr  böceğin selamı war sana de 9/3müş de :D ismail bascavus war idari işlerdee 10 numara adamdırrrrr, eğer bilgisayar bilgin warsa yanına gitttt komutanım volkan böcek size çok selam söyledi ben arkadasıyım onun de, bilgisayar da biliyorum isterseseniz yardımcı olurum evrak işlerinde de. :)

ulan kral askerlik yapacaksınız orda beee :)

Sadık onbs bizim bölükte çok iyi adamdır her sorunumda yardımcı olmaya calısıyor. hocam valla 2 gündür iflağmızı sikiyolar göğsümüz yerden kalkmıyor bakalım gecer insallah hayırlısı konuyu hortlatıyorum ama malum askeriz fırsat buldukca giriyorum k.bakmayın

Hadi len fırsat buldukca giriyorlarmıs palavracı :D, serdara söyleee alsın seni öndenn ne işe yarı yawsak :D olm orası kadar rahat bir acemi birliği yok türkiyedeeee :D tek sanssızlıgınn 1.bölükte olmannn sporun iyi olsun yeterr her dönem spor flamasını 1.bölük alır çünkü..sen dediğimi yap gittt ismail başçavusun yanınaaa eğitimdende yırtarsınnn :)

Hocam ben geldim serdar 25 günlük izine ayrılmıs tanısmak kısmet olmadı :) hocam ismail başçavus a diğcemde senin ismin neydi ona göre söylim adı ne derse mal mal durmim :d pm le at hocam

kimseden gizlimiz yok,profilimdede yazar adım volkan böcek :)  onceki postları oku ordada oktay uzmanın akrabası var onada söylersin..sizin bölükteki komutanlar buna cemo da dahil tanırlar beni :) muhabereci demen yeter :P yeter bu kadar reklam :P

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
Toplam Hit: 9937 Toplam Mesaj: 56