2010 Dünya Basketbol Şampiyonası / Görüşleriniz..
-
Bu konuyu açmak farz oldu artık milli takımımız ilk maçtan beri deli manyak oynuyor..
Ben yavaştan final oynamaya inanmaya başladım sanırım.. Slovenya gibi bir takımıda yendikten sora inancım arttı..
Slovenya bize ters gelicek bir takımdı ama harika savunmayla adamlara nefes bile aldırmadık.. Maçın en iyisi Bencesemih erden'di..
Bizim takımda Genel olarak turnuva boyunca dikkat çeken isimler benchten gelenler oldu.. Diğerleri zaten iyiydi..
Sinan güler , semih erden , Acayip sükse yapan isimler oldu sizin görüşleriniz nasıl bu konuda ?
edit : Ersan ilyasova'dan bahsetmiyorum bile =) -
Dünya şampiyonluğuna gidiyoruz :)
Türkler uçuyor türkler uçuyor
-
.Savunma Gerçekten çok güzeldi
Maç harbiden heyecanlıydı
Ama şunu gördüm ki adamlar her girdiği pozisyonda sayı buldular bizim oyuncular ise tam bi duran top özürlü serbest atış özürlü onu gördüm.
-
amrika 22 sayıyla geçmişti bu adamları.Bizde amerikadan aşağı kalmadık sağlam şamarladık :) Savunma süper nefes aldırmadık gerçekten her oyuncudan max verim aldık bi ara üçlük yüzdesi %75 ti.Ben şampiyonluk için ümitliyim.
-
Şampiyonuz, dağılabilirsiniz.
Şaka bir yana sırbistanı yenemesek bile çok zorlarız gibime geliyor. Divac, stojakovic gibi eski piskopatları yok. Belki de yeneriz.
bu arada 3. periyottaki spikerle yorumcunun diyaloğunu aktarıyorum:
Yorumcu: 3 sayı daha atarsak fark 30 olacak.
Spiker: Senin matematik de iyiymiş :D
-
tek söyelenecek şey maşallah...
-
Takım sadece bir adama endeksli olmadığı sürece (ki değil), kenardan gelen adamlar böyle katkı sağlamaya devam ettiği sürece, yani 1-2 adamı tutarak bizi tutamadıkları sürece şampiyonluğun en büyük adayıyız. Hadi bakalım.
-
slovenlerin biri %100 serbest atış oranıyla oynadı.
spiker bi türlü nazar değdiremedi =)
-
senoyna bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Diyorum ya adamlar tam basketçi adamlar bulduğu her pozisyonda aldı kaçırmıyolar ki bizimkiler gibi serbest atış yada duran top özürlü değiller
adama harbi nazar değmedi 21 de 21 yaptı :|
-
Nazar değmesin.. :)
-
senoyna bunu yazdı:
turnuva boyunca kaçırmamış adam 21 de 21 yaplırmı lan :|