2010 Dünya Basketbol Şampiyonası / Görüşleriniz..
-
ucuyos amk :D
-
ben ersan'a üzülüyorum gerek savunmada gerek hücümda ciddi hatalar yapıyor yurt dışında bunlar kabul edilemez hatalar tecrübesizlik sayılır..umarım ki son iki maçta bunların üstesinden gelir ve gittiğinde fazla azar işitmez..onun dışında savunmada ömer onan harika ötesi kerem inanılmaz top dağıtıyor bu takım isterse gerçekten şampiyon oolur maşallah savunmadada hücumdada kimsenin eli titremiyor
-
sırbistan maçına gidiyorum yüksek ihtimal, gelecek mürid varsa haber versin, bir olup bağırırız :D
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------senoyna bunu yazdı:
-----------------------------
slovenlerin biri %100 serbest atış oranıyla oynadı.
spiker bi türlü nazar değdiremedi =)
turnuva boyunca kaçırmamış adam 21 de 21 yaplırmı lan :|
ben katlmıyorum çok az bi kullanım bu az pozisyonda drive ediyor demektir toplamda 7 maç olsa oynanan maç başına 3 sayı atmış demektir -
takım harbiden serbest atış özürlü..genelde fauller semihle ömer aşığa yapılıyor, onlarda atış özürlü bugün gene attılar biraz, hidayet-ersan sadece iyi atıyor serbest vuruşları..zaten turnuvanın en düşük serbest atış yüzdesiyle oynayan takımıyız aynı zamanda en iyi üçlük yüzdesiyle oynayan..genel olarak çok iyiydi tabiki, savunma müthiş..böyle devam ederse sırbistanıda yener..birde atışları kaçırmasak abdyi bile yeneriz..
-
hezarfen bunu yazdı:
sırbistan maçına gidiyorum yüksek ihtimal, gelecek mürid varsa haber versin, bir olup bağırırız :D
sakaryadan gidiyosan berabermi gitsek netsek usta :) -
hidayetin maç sonrası tam olarak anlaşılamayan sözleri şöyledir. :)
-hocam bir şey söyleyeceğim. takım kaptanı olarak.. tamam mı..
-evet önemli bir açıklama geliyor.
-evet. bu gençler..
-sen ihtiyarladın zaten
-evet ben ihtiyarladım.
-öyle mi?
-evet. hocam bunu herkese söylüyorum herkes duysun. maddi manevi her türlü desteği hakkediyoruz!
-hobaaaa bravooo* -
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------senoyna bunu yazdı:
-----------------------------Diyorum ya adamlar tam basketçi adamlar bulduğu her pozisyonda aldı kaçırmıyolar ki bizimkiler gibi serbest atış yada duran top özürlü değiller
adama harbi nazar değmedi 21 de 21 yaptı :|
Müdür Slovenya'yla yakınen bir bağlantın yok di mi :P
27 Sayı Fark Koymuşuz "Adamlar Tam Basketçi" diyosun :)))))
Ayrıca "Duran Toplar" ne olaki çözemedim, futbolda anlarım duran topları da baskette böyle bir şey yok.
Hadi serbest atışı kast ediyorsun desem "serbest atış ya da duran top özürlü" cümlesini kurmazsın.
Bir arkadaş da "Serbest Vuruşlar" demiş :), Neyse yanlış yazsa da bunu tuttum!!!
"Serbest Vuruş" :)))) , Vur kaç taktiği oynuyor Türkiyem ...
Herkes Abd diyor, ben Arjantin'den sürpriz bekliyorum ama Abd'nin yenmesini istiyorum, Arjantin daha ters gelir bize...
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
senoyna bunu yazdı:
-----------------------------Diyorum ya adamlar tam basketçi adamlar bulduğu her pozisyonda aldı kaçırmıyolar ki bizimkiler gibi serbest atış yada duran top özürlü değiller
adama harbi nazar değmedi 21 de 21 yaptı :|
Müdür Slovenya'yla yakınen bir bağlantın yok di mi :P
27 Sayı Fark Koymuşuz "Adamlar Tam Basketçi" diyosun :)))))
Ayrıca "Duran Toplar" ne olaki çözemedim, futbolda anlarım duran topları da baskette böyle bir şey yok.
Hadi serbest atışı kast ediyorsun desem "serbest atış ya da duran top özürlü" cümlesini kurmazsın.
Bir arkadaş da "Serbest Vuruşlar" demiş :), Neyse yanlış yazsa da bunu tuttum!!!
"Serbest Vuruş" :)))) , Vur kaç taktiği oynuyor Türkiyem ...
Herkes Abd diyor, ben Arjantin'den sürpriz bekliyorum ama Abd'nin yenmesini istiyorum, Arjantin daha ters gelir bize...
Hocam onu düzeltelim ben demişim gibi olmuş oysaki ben BAYAN müritten alıntı yaptım altına adam 21 de 21 yapmış dedim :) -
tek kelime ile ersan ilyasova
full adrenalin ve coşku yaşıyoruz teşekkürler 12 dev adam