2010 Ek Tercih
-
Başlık biraz duyuru gibi oldu üzgünüm ama ek tercihler olacakmı yada nezaman olur hala belli değil bi bilgisi olan varsa yardım bekliyorum lütfen benim gibi daha pek çok bekleyenler vardır zaten....
-
olacak.
-
kpss felan haberlerde duyduğumuz kopya iddaalari yüzündenmi gecikti yada daha zamanı varmı ?
-
1 ekim
-
ferdinand bunu yazdı:
-----------------------------kpss felan haberlerde duyduğumuz kopya iddaalari yüzündenmi gecikti yada daha zamanı varmı ?
-----------------------------
vizelere yetiştiriliyomuş 2.tercih öğrencileri öyle diyim. nerdeyse bir ay ders kaçırıcaz ben de bekliyorum. tahmini bişey de söyleyemiyor ki kimse bu kpss olayı yüzünden gecikebilir galiba. edütüt: http://osym.gov.tr/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFF88F742D0D7112518892E7DA0E206501 geçen yıl 30 eylülde başlamış :) -
manhyak bunu yazdı:
1 ekim
-----------------------------hacı açıklama warmı 1 ekim diye çok net yazmışsında
-
@ferdinand
hocam ek yerleştirmeler 27sinde galiba
kpss ise aralıktan önce olmaz vs deniyor.Zaten ösym nin sitesinde de sınav tarihleri belli değil -
ösym baskan vekili bugun toplandı.
aldıgı kararlar içerisin de ek kontenjan kılavuzunu onayladı yetişirse yarın veya haftasonu yetişmez ise en geç salı diyeaçıkama yapıldı. ulusal basın'a bakarsaniz yarin sabah ise ösym sitesinde görebilirsiniz
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------manhyak bunu yazdı:
1 ekim
-----------------------------hacı açıklama warmı 1 ekim diye çok net yazmışsında
bugün dersaneden öğrendim -
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------ösym baskan vekili bugun toplandı.
aldıgı kararlar içerisin de ek kontenjan kılavuzunu onayladı yetişirse yarın veya haftasonu yetişmez ise en geç salı diyeaçıkama yapıldı. ulusal basın'a bakarsaniz yarin sabah ise ösym sitesinde görebilirsiniz
sonunda. -
http://www.cnnturk.com/2010/turkiye/09/23/yok.toplantisindan.ne.karar.cikti/590680.0/index.html
heralde link vermek yasak degil , işte haberin detayı