2010 Ek Tercih

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferdinand
    ferdinand's avatar
    Dişi

eyw hacı kusura bakmayın osym nin sitesine nedense giremiyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    çizik atayım da 6 ekim de bakarım :D

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Bu vakif univirsitilerinin %50 burslu bolumleri hep acik kalmis:|

Garip 2009da bitane bilem bulamamistim 2. tercihlerde:|

I find your lack of faith disturbing.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

2010-ÖSYS Ek Yerleştirme : Başvurular

(28.09.2010)

2010-2011 öğretim yılı için merkezi yerleştirmede boş kalan,  yerleştirilen adayların kayıt yaptırmaması nedeniyle boşalan ve 2010-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu yayımlandıktan sonra açılan yükseköğretim programlarının kontenjanlarına 2010-ÖSYS sonuçlarına göre ÖSYM tarafından ek yerleştirme yapılacaktır.

Adaylar, 2010-ÖSYS Ek Yerleştirme tercihlerini, 6 - 11 Ekim 2010 tarihleri arasında başvuru merkezleri aracılığıyla veya internet üzerinden bireysel olarak kendileri yapacaklardır. 2010-ÖSYS merkezi ilk yerleştirmede tercih işlemi yapılabilen tüm Ortaöğretim Kurumu (Okulu) Müdürlükleri, ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri ve ÖSYM Büroları ÖSYS’de Başvuru Merkezi olarak görev yapacaklardır. Başvuru süresi kesinlikle uzatılmayacaktır.

Adaylar, 2010-ÖSYS Ek Yerleştirme Kılavuzu ile Tercih Formuna, başvuru süresi içinde ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilirler. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacaktır.

Adaylar, tercihlerini Başvuru Merkezi aracılığıyla yaptıklarında ödeyecekleri 3,00 TL tutarındaki hizmet ücreti dışında başka bir ücret ödemeyeceklerdir. Posta ile Merkezimize gönderilen Tercih Formları işleme alınmayacaktır.

2010-ÖSYS Ek Yerleştirme kurallarına ilişkin bilgiler, 2010-ÖSYS Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Kılavuzunda yer alacaktır. Ek yerleştirme için başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Ek yerleştirme işlemleri, 2010 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Kılavuzu, 2010-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu ile 2010-ÖSYS Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Kılavuzunda belirtilen esaslara göre yapılacaktır.

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

@mehmetcan

hocam bu klavuz nette verilmicekmi yani illa gidip o merkeze para bayılıp almamızmı gerekiyo

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ben ticaret meslek lisesi çıkışlıyım 2004 yılında mezun oldum.açık öğretimde sürünüyorum şuan da ..  bu sene ilk ba$vurularda iki yıllık sınavsız geçiş hakkı için başvurmadım. bu ek tercihlerde ben başvurupta  tercih yapabiliyormuyum iki yıllık sınavsız meslek yüksek okullarına :| ? sonuçta iki yıllık sınavsız hakkım var. ösym mevzuatı hersene değiştiğinden hiç takip etmedim :D 6 senedir soruyu mazur görün :P

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

HanDsomE

Hayır  öyle degil, kılavuz Sadece 6 ekimden sonra 11 ekime kadar ÖSYM nin sitesinden yayınlanacak. parayla kılavuz satılmayacak.

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:
    -----------------------------

@mehmetcan

hocam bu klavuz nette verilmicekmi yani illa gidip o merkeze para bayılıp almamızmı gerekiyo

Adaylar, 2010-ÖSYS Ek Yerleştirme Kılavuzu ile Tercih Formuna, başvuru süresi içinde ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilirler. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacaktır. :D haci monitörü ters cevirip de mi okudun

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

GokYeleliBozkurt

Bildigim kadarıyla Evet başvurabililiyorsun

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

AmoR bunu yazdı:

HanDsomE bunu yazdı:

@mehmetcan

Adaylar, 2010-ÖSYS Ek Yerleştirme Kılavuzu ile Tercih Formuna, başvuru süresi içinde ÖSYM'nin pidettp://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilirler. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacaktır. :D haci monitörü ters cevirip de mi okudun

hoca su rapide sinirliyim :D o sinirle bu konuyu okumaya kalkınca işte kafam karıştı  bi anda

Toplam Hit: 3439 Toplam Mesaj: 32