2010 Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiyeyi Kim Temsil Edecek Anket
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------Verdim gitti :B
edit: kim bu hacılar :|
-----------------------------hocam üzerinde ismi yazıyor " Nez " :D:D:D
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------
Burcu Güneş olabilir mesela... gelecek vaad ediyor... Tabi yinede takdir TRT'nin
-----------------------------burcu güneş mi ? :S
-
içlerinden bi şebnem ferah iyi gerisi yalan
-
şeboyu tek geçerim yaw
-
şebnem ferahın ii bişiler yapacağını düşünmüyorum
ingilizce hareketli bi şrkıyla en ii sonucu eylem alır kanımca
-
Ziynet Sali J. Lopez özentisi, Şebnem Ferah Evanencense çakması, Hande Yener Madonna özentisi, Murat Boz ortaokul çocuklarının starı, Işın Karaca tipten kaybediyor, Eylem daha toy, Burcu Güneş paraya sıkıştı mı albüm yapan bir kadın, Sıla bir duygusal kadın oluyor bir "sikine güvenen şöyle gelsin" diyor asi kız oluyor özenti yani, Portecho olabilir, Beduk olabilir, Bengü boş bir kız, Demet Akalın ondan bundan çalan biri, Nez götünden başka bir şeyi yok, Atiye de daha toy, Yalın Avrupanın baby face kriterlerine uymadığı için duygusal şarkı söylese de oy getirmez, Nil Karaibrahimgil torpil ve destekle bir yerlere gelmiş özentinin teki. Hatta Nil Karaibrahimgil'in bir özentiliği üzerine kuzenimin yazdığı yazı; http://hayvanyasar.blogspot.com/2009/03/ozentilik-ve-taciz-korkusu.html
Portecho veya Beduk olmalı bence, ama Beduk daha bir pop müzik yaptığından daha fazla oy getirir bence.
Beduk diyorum...
-
Allaa şimdi şebocu asi gençlik ayaklanır :P
Neyse oyum Zuhal Olcay a :P =))
-
Musa Eroğlu 'nu yollasakda tüm avrupanın kulanın pasını silse sazıyla. :))
-
VIGILANTE bunu yazdı:
-----------------------------Ziynet Sali J. Lopez özentisi, Şebnem Ferah Evanencense çakması, Hande Yener Madonna özentisi, Murat Boz ortaokul çocuklarının starı, Işın Karaca tipten kaybediyor, Eylem daha toy, Burcu Güneş paraya sıkıştı mı albüm yapan bir kadın, Sıla bir duygusal kadın oluyor bir "sikine güvenen şöyle gelsin" diyor asi kız oluyor özenti yani, Portecho olabilir, Beduk olabilir, Bengü boş bir kız, Demet Akalın ondan bundan çalan biri, Nez götünden başka bir şeyi yok, Atiye de daha toy, Yalın Avrupanın baby face kriterlerine uymadığı için duygusal şarkı söylese de oy getirmez, Nil Karaibrahimgil torpil ve destekle bir yerlere gelmiş özentinin teki. Hatta Nil Karaibrahimgil'in bir özentiliği üzerine kuzenimin yazdığı yazı; http://hayvanyasar.blogspot.com/2009/03/ozentilik-ve-taciz-korkusu.html
Portecho veya Beduk olmalı bence, ama Beduk daha bir pop müzik yaptığından daha fazla oy getirir bence.
Beduk diyorum...
-----------------------------arkadasım öncelik le Sebnem Ferah'ıkarsılastırma yaptıgın isim grup ismi olmus ki onuda yanlıs yazmıssın "Evanescence" sen grubun solisti Amy Lee' den bahsediyorsun ama sunlarıda unutma ki
- amy lee bütün şarkılarını aynı rangeden söylerken, şebnem ferah bütün şarkılarını farklı duyguları hissettirerek, sesiyle oynayarak söyleyebilmektedir.
- amy lee daha bebekken, şebnem ferah sahne tozunu çoktan yutmuştur.
- amy lee daha sahnede zıplayarak şarkı söyleyemeyi başaramıyorken, şebnem ferah sahnede hem koşarak hem de gitar çalarak şarkı söyleyebilmektedir.Ayrıca Sebnem Ferah gitar, piyano, mandolin çalabilmektedir. gitarı sahnede çatur çutur ağlatabilir, benim diyen soloculara taş çıkartır. albümlerinde bestecilikte yardırırken, şarkı sözü yazarlığı ile şiir yazarlığı arasındaki kalın çizgiyi aşmıştır. canlı performansının ne kadar fevkalede olduğu ortadayken, sesini bir çok tonda kullanabilir, scream vokalin alasını da yapar.
-
Azerbaycandan Ayseli transfer edelim Türkiyede o kız 1. olmassa ne olayım
Hande yener bu işi yapar bu anket seçeneklerinden değerlendireceksek