2010 Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiyeyi Kim Temsil Edecek Anket
-
hakan1910 bunu yazdı:
-----------------------------
Musa Eroğlu 'nu yollasakda tüm avrupanın kulanın pasını silse sazıyla. :))
Keşke :)
Şıklar arasından seçecek olursak Bedük,ama benim tercihim da poet'ten yana o da olmadı dramelodi :D
Allah ım underground'tan bir elemanın eurovision a katıldığı günleri de görecek miyiz acaba :| -
grupminor bunu yazdı:
VIGILANTE bunu yazdı:
-----------------------------Ziynet Sali J. Lopez özentisi, Şebnem Ferah Evanencense çakması, Hande Yener Madonna özentisi, Murat Boz ortaokul çocuklarının starı, Işın Karaca tipten kaybediyor, Eylem daha toy, Burcu Güneş paraya sıkıştı mı albüm yapan bir kadın, Sıla bir duygusal kadın oluyor bir "sikine güvenen şöyle gelsin" diyor asi kız oluyor özenti yani, Portecho olabilir, Beduk olabilir, Bengü boş bir kız, Demet Akalın ondan bundan çalan biri, Nez götünden başka bir şeyi yok, Atiye de daha toy, Yalın Avrupanın baby face kriterlerine uymadığı için duygusal şarkı söylese de oy getirmez, Nil Karaibrahimgil torpil ve destekle bir yerlere gelmiş özentinin teki. Hatta Nil Karaibrahimgil'in bir özentiliği üzerine kuzenimin yazdığı yazı; http://hayvanyasar.blogspot.com/2009/03/ozentilik-ve-taciz-korkusu.html
Portecho veya Beduk olmalı bence, ama Beduk daha bir pop müzik yaptığından daha fazla oy getirir bence.
Beduk diyorum...
-----------------------------arkadasım öncelik le Sebnem Ferah'ıkarsılastırma yaptıgın isim grup ismi olmus ki onuda yanlıs yazmıssın "Evanescence" sen grubun solisti Amy Lee' den bahsediyorsun ama sunlarıda unutma ki
- amy lee bütün şarkılarını aynı rangeden söylerken, şebnem ferah bütün şarkılarını farklı duyguları hissettirerek, sesiyle oynayarak söyleyebilmektedir.
- amy lee daha bebekken, şebnem ferah sahne tozunu çoktan yutmuştur.
- amy lee daha sahnede zıplayarak şarkı söyleyemeyi başaramıyorken, şebnem ferah sahnede hem koşarak hem de gitar çalarak şarkı söyleyebilmektedir.Ayrıca Sebnem Ferah gitar, piyano, mandolin çalabilmektedir. gitarı sahnede çatur çutur ağlatabilir, benim diyen soloculara taş çıkartır. albümlerinde bestecilikte yardırırken, şarkı sözü yazarlığı ile şiir yazarlığı arasındaki kalın çizgiyi aşmıştır. canlı performansının ne kadar fevkalede olduğu ortadayken, sesini bir çok tonda kullanabilir, scream vokalin alasını da yapar.
Evet biliyorum Şebnem Ferah'ın Amy Lee'den eski olduğunu da bak bakalım Şebnem Ferah "Seeen sigara dumanın altındaaa" diye zırlarken de şimdiki tarzında mıydı. Şimdiki tarzı tamamen "Bunalımdayım, dardayım" modundaki özenti ergenleri sömürmeye yönelik ve bunu da Amy Lee'den çalmıştır.Özenti bir grubun özenti ismini de aklımda doğru tutamadıysam ne olmuş yani?.
-
Suna da emin ol senin o Beduk dediğin adamla kıyaslayamazsın Sebnem Ferah'ı aslında İkisinin isminin aynı yerde anılması bile yanlıs zaten...Sen baska birinden bahsediyosun heralde Sebnem Ferah 'ın öyle bunalımdayım dardayım gibi bi şarkısı yok...Tarz değişikliği bütün sanatcılarda olan biseydir.. ki varsayalım ki var hissederek yazılan seyler bunlar sen yazmadıgın için bunu anlayamazsın...Asıl özenti Türk olupta İngilizce-Türkçe ortaya bi karısık yapıpta sarkı söylemektir...tabi Ne kadar söylediğide tartısılır....
-
grupminor bunu yazdı:
Suna da emin ol senin o Beduk dediğin adamla kıyaslayamazsın Sebnem Ferah'ı aslında İkisinin isminin aynı yerde anılması bile yanlıs zaten...Sen baska birinden bahsediyosun heralde Sebnem Ferah 'ın öyle bunalımdayım dardayım gibi bi şarkısı yok...Tarz değişikliği bütün sanatcılarda olan biseydir.. ki varsayalım ki var hissederek yazılan seyler bunlar sen yazmadıgın için bunu anlayamazsın...Asıl özenti Türk olupta İngilizce-Türkçe ortaya bi karısık yapıpta sarkı söylemektir...tabi Ne kadar söylediğide tartısılır....
----------------------------
"Bunalımdayım, dardayım" dediğim şey şarkı değil zaten, Şebnem Ferah hayranlarının olduklarını düşündükleri şey. :DBen Bedük Şebnem Ferah'tan iyi bir şarkıcıdır, daha yeteneklidir falan da demedim. Eurovision için seçimimi yaparken ben 2 şeye bakıyorum;
1) Sanatçıya karşı hislerim, düşüncelerim.
2) Ne kadar oy getireceği.
O sözleri hissederek yazıyorlar dersen de gülerim ben sana :D Hatta yazarken ağlıyorlardır falan :D Tabii...
Türk olup da İngilizce şarkı söylemekte de özentice bir şey göremiyorum ben.
-
VIGILANTE bunu yazdı:
-----------------------------grupminor bunu yazdı:
----------------------------
"Bunalımdayım, dardayım" dediğim şey şarkı değil zaten, Şebnem Ferah hayranlarının olduklarını düşündükleri şey. :DBen Bedük Şebnem Ferah'tan iyi bir şarkıcıdır, daha yeteneklidir falan da demedim. Eurovision için seçimimi yaparken ben 2 şeye bakıyorum;
O sözleri hissederek yazıyorlar dersen de gülerim ben sana :D Hatta yazarken ağlıyorlardır falan :D Tabii...
-----------------------------Asıl ben sana gülerim Tekrar ediyorum sen yazmadıgın için hiç bilmeden konusuyorsun... Zaten seninle aslında bu konuda tartısmak yersiz...Sana son söyleyecegim söz sunu unutma ki Sebnem Ferahın senin yasından daha büyük bir müzik geçmişi vardır..Tabi emege ne kadar saygılısın bilmiyorum....
-
ajdar etsin
-
grupminor bunu yazdı:
-----------------------------Asıl ben sana gülerim Tekrar ediyorum sen yazmadıgın için hiç bilmeden konusuyorsun... Zaten seninle aslında bu konuda tartısmak yersiz...Sana son söyleyecegim söz sunu unutma ki Sebnem Ferahın senin yasından daha büyük bir müzik geçmişi vardır..Tabi emege ne kadar saygılısın bilmiyorum....
Hocam kim olursa, müzikte ne kadar iyi olursa olsun, sonuçta özenti sömürgeni ve özenti bir kadın. -
vesselam bunu yazdı:
ajdar etsin
-----------------------------Sende haklısın hocam Bedük olduktan sonra Ajdar etse daha iyi :D:D
-
Nil Karaibrahimgil gitsin çok tatlı :)
-
Duman Gitsinde Bi - Bu aksam
- Belki alışman lazım
- manası yok
birini söylese kafadan 1ciyiz