2010 Yili Nasil Gecti ?
-
Kendimi bulduğum bi yıl. Güzeldi
-
askerlikle geçti. zor günlerim de oldu. çok mutlu olduğum günler de oldu. ilkleri yaşadım. tecrübelendim.
-
aq yılı görünce bile deli oluyorum
-
berbat :|
-
ciddi ciddi berbat ötesi
-
Fena bir yıl değildi daha iyi de olabilirdi üzgünüz önümüzdeki yıllara bakıcaz :)
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------
NoNam3 bunu yazdı:
Şu yaşıma kadar, hayatım boyunca geçirdiğim en berbat yıl.
----------------------------- -
Hiç güzel değildi bu sene sanki bana ölüm gibiydi uleyn ayağımı doğru atsam hep ters düşüyor arkadaş :)
2011 inşallah bize sağlık,huzur,mutluluk bol bereket ve birazda para getirir hani olmazsa olmaz misali.....
-
bok gibi bile değildi bok gibi olsa öpüp başıma koyardım yine... yılbaşı şuan bile gözümün önünde yurda içki sokmuştum içtim bi güzel tek başıma votkayı bide o aralar hiç içemezdim birayı bile zar zor bitirirdim işte bi votkayı tek başıma içtim.deli gibi oldum bildiğin balkondan bağırıyorum millete bağırmayın gitar çalmayın diye neyse işte, izmirde okuyorum o zamalar istanbulda össye hazırlanan bi kızla tanıştım onunla konuşuyodum.Kızı arayıp seni seviyorum dedim felan kapadım.sonra en yakın kız arkadaşımı aradım kanka ben kıza seni seviyorum dedim ama inanmadı lan galiba dedim tam arkadaşım bişey diyodu dur dedim kusucam ben görüşürüz ve kustum ehehe :D,neyse işte bu kızla konuşmaya 27 kasımda başlamıştım vesaire vesaire kızı deli gibi seviyodum kız bakire değildi ama ben buna rağmen evlenicem sen benimsin diyodum izmirden kaçardım ara ara dersten kalma pahasına yanına gitmek için beylikdüzünden kadıköy sokaklarına 2 saat yolu çekerek öyle böyle yürüttüm ilişkimizi kız yüzünden derslerime bakamıyodum alttan dersler birikti yaz geldi aldık elimize fdleri ff leri yaz okuluna gitmedim istanbulda kalıyımda sevgilimle görüşeyim diye... neyse işte öss açıklandı ege kimya kazandı olaya baksana bu aşka sevgiye izmire gelicekti ama nahhhh geldi lan bildiğin istanbulda kalcam arkadaşlarım vesaire vesaire dedi kazığı damarlarımda hissettim o kadar diyim :D ilk bayramı değilde 2. bayramı hatırlıyorum her gittiğim yerde ayrı bi ağırlıyolardı hoşgeldin nasılsın felan filan bildiğin öyle ölü gibiymişim neyse işte öğrendin öğretildik zorla hayatı aşkı sevgiyi mürid(e)lerim... üniversite hayatımda kıza aynı oranla bok gibiydi okulda 2 samimi arkadaşım var şuan zar zor 2 tane daha oldu,bide mesela nerde kalıyosun diyolar şu yurtta erkek dimi diyolar yoo kız erkek karışık diyorum oooo iyisin diyolar lan! neresi iyi erkeklerle bile tanışmadım kız yüzünden neyi iyi halada tanışmıyorum yurtta kuul ayağı yapıyorum mkiyim kuul ayağımı lan ne ayağı neyse işte arkadaşlığı öğrendim zamanında kız içim ...trin gidin tarzından biraz daha hafif bir şekilde kendimden uzaklaştırdığım arkadaşlıkları anladım geçen hafta izmirdeydiler biri 34ten biri 16dan geldi,işte böyleydi ya hep kıza paralel bi yıldı taki eylül başına kadar felan işte sonra bi komalık durum kasımda kendime geldim dışarı çıkmaya felan başladım içki içemezdim şimdi lakır lakır götürüyorum heee bunu kız yüzünden olmadığına kimseye anlatamıyorum bende öyle aman ayrıldım efkarlıyım içiyim müslüm açıyım davası yok sadece önceleri dışarı çıkmazdım içmeye şimdi çıktıkça açıldı ciğer yani eminem dinlerken gözü dolu bi insan müslümde gülüyo be hacı :D , neyse işte şuan bi kız var hayatımda güzel bişey olsun istiyorum herşeyi yavaştan alıyorum böylesini uygun görüyorum yılbaşınada ya sevdiciğimle yada en yakın 2 arkadaşımla geçircem bakalım nasıl bir yıl olucak :) neyse işte bok ötesi bi yıldı hiç alanda parlamam olmadı öyle odundum sağlık olsun,bi şarkıda abinin biri twoThousandten thatz my number diyodu yok abi be benim değil senin olsun diyelim.
-
Headhunterz bunu yazdı:
coLin bunu yazdı:
NoNam3 bunu yazdı:
Şu yaşıma kadar, hayatım boyunca geçirdiğim en berbat yıl.
-----------------------------------------------------------