2011 Converse Chuck Taylor - John Varvattos | SATIYORUM
-
http://urun.gittigidiyor.com/2011-Converse-Chuck-Taylor-John-Varvattos_W0QQidZZ33303047
satışım buradan devam ediyor, trendyoldan almdım ama hiç kullanmadım.. Bunu satıp siyah keten konverse alıcam.. keten converseler yeni çıktı hoşuma gitti :)
-
anlaşılan kimse beğenmedi :S
-
fiyat?
-
mağzadan 199lira diyo sende 60 lira hacı ne alaka anlayabilmiş değilim :D
-
anticonverse akar hacı
10 liralık beze 100 200 lira para veren bu zihniyete bişi demek istemiyorum..
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------
mağzadan 199lira diyo sende 60 lira hacı ne alaka anlayabilmiş değilim :D
-----------------------------arkadaşa katılıyorum yani işin içinde ne çakallık var acaba die düşünmeden duramıo insan..hani hiç giymemişin falan ya bide..
-
hocam ayakkabının ön beyaz kısmı acayip lekeli ve sol ayak dışa doğru açılma yapmış, sanıyorum bu yüzden ucuz ?
-
PanxeR bunu yazdı:
anticonverse akar hacı
----------------------------- -
PanxeR bunu yazdı:
anticonverse akar hacı
-----------------------------saçma çünkü tarzı bezle kıyaslamak yanlış olur. sonuçta yeri gelince bi tişört'e yine o civarlarda para veriliyor. veya gömleğe.. onlar da bez.
ayakkabı deri olacak diye bi şart yok hem :)
-
Arkadaşlar denenmemiştir bile.. leke yok ayrıca fotoğrafta öyle :) açılma zaten hiç yok sıfır ayakkabı.. ucuz olmasının sebebi trendyol.com dan aldım bilen yokmu koca siteye? ciddi alıcısı varsa faturasını koyayım? aldığım tarihede bakın.. ayrıca 84 liraya aldım
-
Sevdiğim tarzdır ama numarası yok birde elden almayı tercih ederim açıkçası kargoyla uğraşmak değilde