2011 Converse Chuck Taylor - John Varvattos | SATIYORUM
-
hangi şehirdesin hocam ben beğendim
-
aydındayım hocam.. isterseniz otobüse bile veririm :) dediğim gibi süphelenen varsa faturasını resim çekip koyarım hatta kargoyla beraber yollarım.
-
hoca bende girdim o dedigin siteye gezdim ama converse göremedim:| bitio mu ne oluoçözemedim spor ayakkabı falan alabilecegimiz site var en azındanmodellere bakacam:W ilk defa internet i bu tür bi sey içn kullanıorum :D:D:D
-
ByTechno bunu yazdı:
-----------------------------
aydındayım hocam.. isterseniz otobüse bile veririm :) dediğim gibi süphelenen varsa faturasını resim çekip koyarım hatta kargoyla beraber yollarım.
-----------------------------aydının neresi hocam bn orda okudum
-
Aydın merkez.. hocam trendyolda kampanyalar 2-3 günlük oluyor.. hergün değil.. converse kampanyası 3 hafta önceydi
-
istedğim aykkabı aslında fiyatıda uygun elden olsaydı alırdım 42.5 giyiorum normalde olurmu oda sorun işte denemek lazım
-
hmm.. neyse hayırlısı hocam .. almak isteyen olursa GG üzerinden yapmayalım satışı 7 tl kesiyor anasını satım
-
pessimist bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
anticonverse akar hacı
10 liralık beze 100 200 lira para veren bu zihniyete bişi demek istemiyorum..
-----------------------------saçma çünkü tarzı bezle kıyaslamak yanlış olur. sonuçta yeri gelince bi tişört'e yine o civarlarda para veriliyor. veya gömleğe.. onlar da bez.
ayakkabı deri olacak diye bi şart yok hem :)