folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2011 LYS Yi Kazanma Formulleri ?

2011 LYS Yi Kazanma Formulleri ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

abi biyoloji size sözel gibi geliyor ama biyoloji sözel bir ders değildir. biyolojide ezberlesen ne olur. edebiyat değil ki bu sana adamın biyografisinden bir parça versin kim olduğunu bil :S adam öyle bir soru soruyor ki kafa yürütmen gerekeiyor. Biyoloji bilgiden bilgi üretmede başarını ölçen bir ders.

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aryan
    Aryan's avatar
    Erkek

a.q eşşek gbi çalışmaktan başka yolu yok.

Sigarayı bıraksam diyorum; tamamen sana başlasam... Sen daha çabuk bitirirsin işimi, böyle çok yavaş ölüyorum... // üzüldüm ben; üzdü
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

ben de bu sene giricem. durumum çok kötü değil ama ders çalışamıyorum. daha günde 1.5 saati geçtiğim olmadı. başlıyorum 20 dk sonra sıkılıyorum. dikkatim dağılıyor. ne önerirsiniz?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

arkadaslar yazılacağım dersanede birebir etud sistemi var. ben bu etud sisteminden yararlanarak mat1 in önemli konularını ilk ay bitirmek istiyorum. yani düşünüyorum. ugur dersanesine gidicem. evde kendimde çalışırım zaten üslü köklü ve rasyonel sayılara kitaptan çalışarak hakim olabileceğimi düşünüyorum. sonucta formul çözemediğim soruları yorum gerektiren sorularıda bol bol pratik yaparak hocalara sorarak halledeceğime inanıyorum. bu sene eşşek gibi çalışacaz hakkaten. Kayseride olan müridlerbirbirimize yardımcı olalım bu sene kazanak artık azına yanim

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

hayırlısıyla senide bir üniye atsak :W

bizde hazırlanıyoruz hacı kasma bu kadar

bol bol çalış işte, başka yolu yok

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

g2k bunu yazdı:
    -----------------------------

ben de bu sene giricem. durumum çok kötü değil ama ders çalışamıyorum. daha günde 1.5 saati geçtiğim olmadı. başlıyorum 20 dk sonra sıkılıyorum. dikkatim dağılıyor. ne önerirsiniz?

Bilgisayarı kaldır hocam evde bulundurma. Dersi sevdirici çalışmaya teşvik edici yeni kaynaklar al. Odanda çalışma masası bulunuyordur ki bulunması lazım karşına yazılar as hedeflerini yine teşvik edici bir biçimde yaz. Aile ortamındaysan herkese ders çalışma vakitlerinde tv vs. kesinlikle açılmamasını söyle.En önemlisi (benim prensibim)Kesinlikle zaman sınırlaması koyupta kendini bunaltma 2 saat çalışacam deyip oturursan 1 saat sonuna gelmeden halı kilim deseni,işlemci,ekran kartı,karı,kız düşünmeye başlarsın.Yanına meyve tabağı koy atıştır arada.Evde çalışmanı engelleyecek şeyleri kaldırmandan dolayı bi boşluk hissedeceksin spor kurslarına satranç kurdlarına vs. yazıl belli günlerinde meşgaliyetin olsun. Çalışma sonlarında kendine ödül verebilirsin. Ben böle çalışırım hocam.Sene içi evde bilgisayar bulundurmamak farz!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aryan
    Aryan's avatar
    Erkek

hoca. ben 2007 mezunuyum.  a.q dedim okumycam. koyverdim seınavlara girmedim

sene 2010 mart ayına 3 gün vardı. hayattan tokat yedim. analdımki okumayanı adam yeri koymuyolar. okumaya karra verdim. elimdne geleni yaptım ama istediğim yer gelmedi 50.binde kaldım ve klavuza güvenerekten iyi tercihler yapamadım açıkta kaldım.

çok çalştım ama olmadı yetiştirmedim...

sana 1 nasihat vercem. elindne geleni yap. tek çare çılışmak. inan şu etüdü imiş bu etüt imiş hikaye. herşey sende btiot. dersaneye git hocayı dinle  sonr asoru çöz.

muhakak soru çöz. çalış. Eşşek gibi çalışmkatan başka bi yolu yok.  ben şimdiden başladım çalışmaya

Sigarayı bıraksam diyorum; tamamen sana başlasam... Sen daha çabuk bitirirsin işimi, böyle çok yavaş ölüyorum... // üzüldüm ben; üzdü
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

WooPeRHacK bunu yazdı:

g2k bunu yazdı:

Bilgisayarı kaldır hocam evde bulundurma. Dersi sevdirici çalışmaya teşvik edici yeni kaynaklar al. Odanda çalışma masası bulunuyordur ki bulunması lazım karşına yazılar as hedeflerini yine teşvik edici bir biçimde yaz. Aile ortamındaysan herkese ders çalışma vakitlerinde tv vs. kesinlikle açılmamasını söyle.En önemlisi (benim prensibim)Kesinlikle zaman sınırlaması koyupta kendini bunaltma 2 saat çalışacam deyip oturursan 1 saat sonuna gelmeden halı kilim deseni,işlemci,ekran kartı,karı,kız düşünmeye başlarsın.Yanına meyve tabağı koy atıştır arada.Evde çalışmanı engelleyecek şeyleri kaldırmandan dolayı bi boşluk hissedeceksin spor kurslarına satranç kurdlarına vs. yazıl belli günlerinde meşgaliyetin olsun. Çalışma sonlarında kendine ödül verebilirsin. Ben böle çalışırım hocam.Sene içi evde bilgisayar bulundurmamak farz!

evet bilgisayar çok fazla engelliyor beni. en büyük problemim bilgisayar. ama kaldırırsam yapamam gibi geliyor. en azından sadece hafta sonları açsam yetecek.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

calisacaksin haci baska yolu yok :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

// Kazanmak mı istiyorsun? Aşağıda önem derecelerine göre yazdım.

*** Ders'i işledikten sonra evde tekrar et.

** Tekrar edilen konu hakkında en az 25 soru çöz.

**** Yapamadığın soruların çözümünü kesinlikle öğren.

** Rutin günlerde haftada bir deneme testi, sınav zamanları 3 günde bir deneme testi çöz.

*** Dershaneye gidiyorsan eğer sakın dersleri - etütleri kaçırma

* Bu işte ciddi ol.

***** Kazanabileceğine kesinlikle inan.

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
Toplam Hit: 4180 Toplam Mesaj: 27