Ulaşım Araçları ve Seyahat
2011 Model Dizel Polo Yay İşareti Yanıp Sönme Sorunu
2011 Model Dizel Polo Yay İşareti Yanıp Sönme Sorunu
-
Egr yenilemeyin iptal ettirin bizim S40'ta Egr&Dpf sorunu çıkmıştı Egr değişip Dpf temizletmiştim ama iptal ettirmediğime pişman olmuştum..
-
Valla bakacaz caresine artik. İnşallah tekrarlamaz.
-
MbK bunu yazdı
Valla bakacaz caresine artik. İnşallah tekrarlamaz.
hocam inşallah mı maşallahı bıraksana
ya yaptır ya iptal ettir
yolun ortasında başına iş açaacksın yol gidiyosun her gün bi dünya değer mi ?
-
Isıtma bujisi arızası. bütün araçlarda olan şey.
Şimdi sanayiye gidersin mazotu nerden alıyosun der.araçların bütün arızaları yakıttandır der.
Tipik türk tedavisi.
doktara cigerim agrıyo de sigara içiyormusun der.
-
kardelen442 bunu yazdı
Şimdi sanayiye gidersin mazotu nerden alıyosun der.araçların bütün arızaları yakıttandır der.
Tipik türk tedavisi.
Türkiyedeki bütün araçların 2 arıza sebebi var
1. Yakıttan
2. Yollardan
onun dışında hor kullanma vb. Ayrı şeyler araçların ilk 5 yılındaki arızaların asıl sebebi bu üstteki 2 sebep , şöyle düşün
hasta oluyorsun hastalık sebebi ya yediğinden içtiğinden oluyor yada soguktan
diğer hastalık nedenleri çok daha düşük.
aq arabasını düzgün yolda düzgün benzin ile yetkili servisinde periyodik bakımını yaptırdıktan sonra bozulmuyor ki biz sanayi ile kanka oluyoruz ucuz diye hep orada kalıyoruz sora
-
PanxeR bunu yazdıkardelen442 bunu yazdı
Tipik türk tedavisi.
1. Yakıttan
2. Yollardan
onun dışında hor kullanma vb. Ayrı şeyler araçların ilk 5 yılındaki arızaların asıl sebebi bu üstteki 2 sebep , şöyle düşün
aq arabasını düzgün yolda düzgün benzin ile yetkili servisinde periyodik bakımını yaptırdıktan sonra bozulmuyor ki biz sanayi ile kanka oluyoruz ucuz diye hep orada kalıyoruz sora
Doğan bebek bile hastalıklı doğuyor. Kaldıki araçlarda olmasın.Ülkemizde bütün arızalar yakıttandır denilmesi . Bir akaryakıt işi yapan birine garip geliyor.
Kaldı ki resmi 24 saat otomasyonla izlenilen istasyonlar için.
-
kardelen442 bunu yazdıPanxeR bunu yazdıkardelen442 bunu yazdı
Tipik türk tedavisi.
1. Yakıttan
2. Yollardan
Doğan bebek bile hastalıklı doğuyor. Kaldıki araçlarda olmasın.Ülkemizde bütün arızalar yakıttandır denilmesi . Bir akaryakıt işi yapan birine garip geliyor.
oyüzden kırsaldaki opet vb bilindik markalardan bile benzin alsak araba bi bocalıyor
frenchise olmayan shell ve bp yani kendi şubeleri ise her zaman onlardan yakıt almayı tercih ediyorum sebebi motor kendisi belli ediyor zaten ses güç
sorsan hepsinde 24 saat pompa koruması var ama hepsinden gelen benzin farklı
-
PanxeR bunu yazdıkardelen442 bunu yazdıPanxeR bunu yazdıkardelen442 bunu yazdı
Tipik türk tedavisi.
1. Yakıttan
2. Yollardan
oyüzden kırsaldaki opet vb bilindik markalardan bile benzin alsak araba bi bocalıyor
frenchise olmayan shell ve bp yani kendi şubeleri ise her zaman onlardan yakıt almayı tercih ediyorum sebebi motor kendisi belli ediyor zaten ses güç
sorsan hepsinde 24 saat pompa koruması var ama hepsinden gelen benzin farklı
Kardeş akaryakıt işini bilen depolama , otomasyon, satış işini yapan birinden bilgi alman gerekiyor.Yoksa ben ayda bi depo yakıt alıyorum.
herşeyi çözmüşüm demekle olmuyor.türkiyede kim yakıt üretimi yapıyor. hangi dağıtıclara satıyor. depolama tesisleri nerde. Bilmek gerekiyorki.
firmalar ve yakıtlla ilgili yorum yapabilesin kardeş.
-
Tüketicinin yorum yapmaya hakkı yok yani ? Siz tüm benzinler çok iyi dediğiniz için iyi olacak o ?
Aynı markanın bile şubelerindeki benzin farklı bunu evet öyle hepsindeki benzin kalitesi aynı değil demek yerine
işi bilmeyen konuşmasın diyorsun, espiriyse bile hiç komik değil. Gülünç.
Arabaların en büyük 2 sorununu söyledim istediğini yazabilirsin.
-
PanxeR bunu yazdı
Tüketicinin yorum yapmaya hakkı yok yani ? Siz tüm benzinler çok iyi dediğiniz için iyi olacak o ?
Aynı markanın bile şubelerindeki benzin farklı bunu evet öyle hepsindeki benzin kalitesi aynı değil demek yerine
işi bilmeyen konuşmasın diyorsun, espiriyse bile hiç komik değil. Gülünç.
Arabaların en büyük 2 sorununu söyledim istediğini yazabilirsin.
Kardeş shell-bp firması dünya markası ise neden moil- remoil gibi pazar payı düşük firmalara dolum tesislerinde yükleme yaptırıp
Sonrada ben markayım benim ürünüm farklı deme ihtiyacı duyar.
Kardeş sen hala markadan farklı ürünü almaya devam etki yabancı firmalar yaşasın.