2011 ÖSYM Sınavı
-
Blackjack bunu yazdı:
-----------------------------
3 sene lisede almanca gördüm anlamadım,bir ayda canım istediği için baktım şuanda ileri zeviyede almancam var.
Yavvaş gel.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
Blackjack bunu yazdı:
3 sene lisede almanca gördüm anlamadım,bir ayda canım istediği için baktım şuanda ileri zeviyede almancam var.
Yavvaş gel.
-----------------------------Hertürlü gelirim ben.Sen bariyerlerini sağlam tut.
-
bence de şimdiden saatlerce çalışma sıkılırsın tempolu şekilde arttır şimdi 2-3 saat ise o zaman 5-6 saat gibi mesela bende günde 1 saat zor çalırdım o da okulda derslerde felan ama son 2 ay önem verdim günde 3 saat kadar çalışıyordum sürekli eksiklerime baktım sadece eksiğime çalıştım kalkıp da durup duruken köklü sayılara veya bildğim konuya çalışmadım sonuç 13.500 mf4 yaptım
eminim sen şu an böyle gidip son 2-3 ay kasarsan çok rahat ilk 5bine girersin
ancak şöyle bi olay var bizim dershane ygs den önce hiç lys göstermedi lys bi bitti 2 ay kalmış hem sınav yorgunusun hem de zamanın az olduğunu bile bile ders çalışamıyorsun onun için ygs den önce lys konularını bak ancak ezberlencek konulara bakma organik kimya gibi.o ezberlenecek konular zaten sınavdan sonra rahat rahat yaparsın çalışarak.organik kimya kadar kolay konu yok boşluk doldurma gibi biraz fazla üstüne düşüceksin o kadar yoksa çok basit konu sakın korkma ilk gördüğünde yani :)
denemenin önemini zaten arkadaşlar söylemişler deneme çözerken bilemediğin veya çok takıldığın sorulara işaret koy soruyu çözebildiğin halde çok zaman geçirdiysen yine koy sınavdan sonra bir bak varsa kısayolunu öğren.
-
Blackjack bunu yazdı:
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
Blackjack bunu yazdı:
Yavvaş gel.
-----------------------------almancayı değil ileri seviye orta seviye bile yapabilmen icin yurt dışında olman kampa eğitime yaşamaya falan kalman lazım ile perfekt preteritumla olacak iş değil.
-
Hocam herkes güzel şeyler yazmış bnde senin gibi yazın başlamıştım sonra ygs de 50bin olduk mallığa sebep tarihten falan başladım dersane yüzünden sonra lys ye bir ay kala dedim bir sene daha çalışılmaz kasmaya başladım sadece 4 hafta mf4 20bin oldum yani kendini çok kastırma biraz rahat çalış bak ben ygs sınavında o kadar kastım sınava stresle girdim lys de üzerimde atletle gittim çok rahattım yani rahatlıkta önemli unutma ygs kötü bile geçse bırakma
Edit son 4 hafta dersaneye gitmedim ama hergün deneme yaptım en az 3 tane
-
sen yinede bi dersaneye yazıl derim
eksik olduğun derslere gidersin
yada en kötü denemelerine girersin,ki bu çok onemlidir senin için
durumu öğrenmek açısından cok işine yarar
bide seni taktir ettim,hemde cok imrendim
evde calısmam lazım su 1 ay boyunca,
ama yok olmuyo, evden hiç cıkmamama ragmen dogru durust calısamiyorum
-
Asi296 bunu yazdı:
Hocam herkes güzel şeyler yazmış bnde senin gibi yazın başlamıştım sonra ygs de 50bin olduk mallığa sebep tarihten falan başladım dersane yüzünden sonra lys ye bir ay kala dedim bir sene daha çalışılmaz kasmaya başladım sadece 4 hafta mf4 20bin oldum yani kendini çok kastırma biraz rahat çalış bak ben ygs sınavında o kadar kastım sınava stresle girdim lys de üzerimde atletle gittim çok rahattım yani rahatlıkta önemli unutma ygs kötü bile geçse bırakma
-----------------------------heh aynen bu konu çok önemli ygs seni yıldırmasın ben ygs sonucunda okul 30. su olmuştum lys den sonra 5. yim genelde ise 26 bindim 13.500 oldum gördüğün üzere 2 katı nerdeyse.
-
XpertVision bunu yazdı:
Asi296 bunu yazdı:
-----------------------------heh aynen bu konu çok önemli ygs seni yıldırmasın ben ygs sonucunda okul 30. su olmuştum lys den sonra 5. yim genelde ise 26 bindim 13.500 oldum gördüğün üzere 2 katı nerdeyse.
-----------------------------Ah hocam ah ygs sonrası geldi aklıma ben gidip biraz kafa çekeyim hatırladıkça uyuz oluyom dersaneye kim derki öğrencisine tarihten başla diye yaa
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
Blackjack bunu yazdı:
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
Blackjack bunu yazdı:
Yavvaş gel.
-----------------------------almancayı değil ileri seviye orta seviye bile yapabilmen icin yurt dışında olman kampa eğitime yaşamaya falan kalman lazım ile perfekt preteritumla olacak iş değil.
-----------------------------Paramı almanca ile kazanıyorum sen ne diyosun a.q.Oturup almanca edebi eser yazıyoz demedik.
-
XpertVision bunu yazdı:
Asi296 bunu yazdı:
-----------------------------nedenini de ben yaziyim , ygs kolay oldugu için herkes yapar , ama lys yi herkes yapamaz. o yüzden sıralama olarak coşarsın ama ygs deki sıralamanın bi önemi yok sana bir şey göstermez bu çok önemli bir detay.