folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2011 ÖSYM Sınavı

2011 ÖSYM Sınavı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:
    -----------------------------

hele bi otur soluklan yeğenim, şimdiden böyle sıkı tempoyla başlarsan mart-nisan gelmeden kitabı defteri yakarsın

şekil 1a ben..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

bende bu sene adam gibi çalışıp bi yer kazanmak istiyorum. ufaktan bende basladım çalışmaya ama daha sistemi oturtamadım. çok sıcak hakkaten çok sıcak özellikelde İç anadolunun tam ortasındaysanız felaket sıcak oluyor. Dersaneye yazılacam bi kaç gün içerisinde. Ondan sonra rehber öğretmenine bana 1 haftalık değil 1 yıllık adam gibi bi program yap ben kendi karakteristik özelliğime göre düzenleyim onu diicem. sonra o programa uyacam. şunu bilriim şunu söylerim çevremde ne kadar adam varsa çoğu hatta hepsi çok değil programlı çalışarak kazandı. Bende bu sene programa uyarak çalışacam...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

1.Eksik:Denemeleri unutmamalısın.

2.Eksik:Dersaneye gitmelisin.Bunun sebebi de yapamadığın soruları sorabilmendir,arkadaşların olabilir;ama ne kadar fayda verebilecekleri de sınırlıdır;çünkü onların da çalıştıkları bi sınav var.He mezun arkadaşların varsa da onların da başka yapmak isteyecekleri işler olacaktır,ne kadar fayda verebilecekleri kesin değildir.

3.Eksik:Yapamadığın soruları kareye alıyorsun ve makas yahut falçata yardımıyla kesiyorsun.Sonra bunu hocalarına/arkadaşlarına soruyorsun.Sorduktan sonra bir defter satın alıyorsun ve buraya sorularını yapıştırıyorsun+çözümlerini yazıyorsun.Bu sadece yapamadığın sorular için geçerli değildir.Yaptığın;ama 10 numara olan sorular için de bunu yapıyorsun.Yani önemli soru olduğunu düşündüklerini de kesip yapıştıracaksın defterine.

4.Eksik:Her hafta belirli bir gün belirli bir saat defterini kontrol edeceksin.Okuyacaksın baştan sona.Ezber yok ama.Bunu unutma.Okuyacaksın mantığını kafana kazıyacaksın.

Pragmatism&Realism
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ellife
    ellife's avatar
    Dişi

ataturkcu1 bunu yazdı:

3.Eksik:Yapamadığın soruları kareye alıyorsun ve makas yahut falçata yardımıyla kesiyorsun.Sonra bunu hocalarına/arkadaşlarına soruyorsun.Sorduktan sonra bir defter satın alıyorsun ve buraya sorularını yapıştırıyorsun+çözümlerini yazıyorsun.Bu sadece yapamadığın sorular için geçerli değildir.Yaptığın;ama 10 numara olan sorular için de bunu yapıyorsun.Yani önemli soru olduğunu düşündüklerini de kesip yapıştıracaksın defterine.

bu yontem gercekten cok iyi cnku soru tipleri hep aynidir bunu yaparsan ayni soru tipiyle karsilastiginda tak diye cozersin .1 konu bitti erken falan deme her hafta deneme coz bitane zaten deneme seti alinca anlarsi ilk denemelerde genelde ilk konular olur zor olmaz zaman gectikce denemelerde yaptigin soru sayisi artar ve motive eder seni. bide farkli kaynak cozmeye ozen goster genelde ayni oluyo ama detaya kadar inen kitaplarda var onlarada bak bu osym nin napcagi belli olmaz. ayrica calismana hasta oldum bu kdr cok calisirsan sene sonuna kadar artik tip falan hak getire :D Basarilar diliyorum (:

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Sağolun yorumlar için. Çözemediğim soruları taa başladığımdan beridir dediğiniz gibi falçata ile kesiyorum ve kavonoza atıyorum akşam ağabeyim ablam geldiğinde ise oturup çözüyoruz.

Bu arada bu femin ben ....... ulan bu adamları hiç sevmem ama yayınları güzel be abicim FEMSET arıyorum ne zamandır satan yok :D dershanede veremeyük yayyah diyor ne yapacam bilemiyorum :D

Şuan herşey gayet güzel gidiyor. Yalnızca saatleri değiştirdim şuan gündüz uyuyup akşam 21 22 gibi başlayıp gece 6 7 ye kadar çalışıp yatıyorum sonra  gün içinde  4 yada 5 gibi kalkıyorum ve çalışıyorum. Eve kapanmış durumdayım arada alışverişe çıkıyorum arkadaş görmüyorum asosyal oldum anasını satıyım ama olsun memnunum :D

"bea"
Toplam Hit: 7619 Toplam Mesaj: 56