folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2011 Work And Travel

2011 Work And Travel

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

may amı

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

ya bu wat larda burdan giderken 6-7 bin lira masraf ediyorsunda.

3 aylıgına gittiğini varsayarsak o yerde o kadar kazanabiliyormusun , yani gittiğin yabancı ülkede dil öğrenemkten baska ne gibi bi güzelliği oluyor ki?

yaptığın masrafi tekrar kazanabiliyormusun ordan kazandiğin para ile ?

kaldı ki 3 veya 4 ayda şakır şakır konusacak kadar dil öğrenebiliyormusun?

Nev-i Şahsına Münhasır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

bende bu yaz gidiyorum alskaya balık ahtapot falan temizlicekmişiz.ama arkadaşlarım daha önce gitti çok para kazandılar ben ve 1 arkadaşım alaskaya gidecez.şirkete 1350 dolar ödedik 200 dolar vize ıvır zıvır 2 bin liraya yakında uçak parası.kol gibi girdi ama inşallah iyi para kazanırız.çok para kazanırsak bide interrail yapmayı düşünüyoruz.hayırlısı

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

antivirus bunu yazdı:
    -----------------------------

ya bu wat larda burdan giderken 6-7 bin lira masraf ediyorsunda.

3 aylıgına gittiğini varsayarsak o yerde o kadar kazanabiliyormusun , yani gittiğin yabancı ülkede dil öğrenemkten baska ne gibi bi güzelliği oluyor ki?

yaptığın masrafi tekrar kazanabiliyormusun ordan kazandiğin para ile ?

kaldı ki 3 veya 4 ayda şakır şakır konusacak kadar dil öğrenebiliyormusun?

dil öğrenmiyorsu hocam. Dil biliyorsan iletişimin gelişiyor kulak aşinalığın artıyor daha seri oluyorsun. 

6-7 bin tl masraf filan yok 140 lira pasaport sen de 200 fotograf cart curt. 160 dolardı vize işleri 131+30 şimdi kaç oldu bilmiyorum sen de 250 tl de o.

geçen sezon 609 dolarlık bilet düşürdüm ben daha fazla kasarsan daha uygununu da bulabilirsin belki 500 dolara varmış 2 sene önce geçen sene eyjajuljafjökul [gogula bakmadan yazdım valla] patlamasından doğan zararlardan dolayı fiyatların yüksek seviyede seyrettiği yüksek derecede indirimlerden kaçınıldığı söyleniyordu bu sene ne olur bilinmez ama petrol fiyatlarındaki artış arttırır küresel krizdeki yumuşama düşürür ona göre hesapla ben 650 diyorum oda 1000 tl eder. ist-ny gidiş dönüş bileti 

günlüğü ortalama 10 dolar civarınca hosteller var 90 gün kalsan 900 eder 10 dolarda yemeğe versen(full fast food] 1800

tabi çalıştığın yerde yemek olayını aşabilirsen büyük artın olur. bu şartlara göre yer seç yani otellerde kalacak yer yemek olayı daha rahat halledilebiliyor. 

ya da mülteci gibi tek oda bir daireye çıkın 600 dolar civarında aylık  4 kafadar rahatlıkla kalır aynı yurt ortamı gibi:) 

4 - 4 buçuk milyar kendin yersen kendin kalacak yerini ayarlarsan. ama bunu yarı yarıya düşürebilirsin çalıştığın yere bağlı olarak ya da dediğim gibi oda tutup 4 kişi 3 ay 450 dolar konaklama ve yemek olayıda ucuza gelir ordanda 1000 dolara yakın tasarruf edebilirsin.

Giderken amacını belirleyip gitmek gerek para kazanacaksan alaskadan başla kalacak yemek bele$ tabi iş berbat.

gezecem yaşayacam diyorsan büyük şehirleri seç kazandığını harca ya da sık dişini 3 ay it gibi çalış yemek kalacak masrafını minimuma çek sonra gez toz seneye gelebilecek kadar para ayır gelirken yeter:) gitmiş gibi konuşuyorum çok araştırdım konuştum sordum soruşturdum 2 senedir başvuruyorum turist vizesine bu sene wat a başvuracağım bu ortalamayla yine kabul etmezler ama artık belki insafa gelirler.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

hiasa bunu yazdı:

Arkadaşlar bu yaz wat programına kayıt oldum.Fakat tam olarak gideceğim yeri karar veremedim.Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.

hocam boşverin work and travel'i bence interrail yap. work and travelde ucuza kölelik yaptırıyorlar adama.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Toplam Hit: 4442 Toplam Mesaj: 36