2012 Koas Teorileri Dünyanın Sonu! Cern,Mayalar,Marduk..
-
kuram=teori=
Bilimsel bilgilerden türetilen ve gerçeklenmeye açık olmakla birlikte henüz gerçeklenmemiş olan bilgiler dizgesi, bkz. kurmaca.
diyor tdk sözlüğünde
neyin lagaluga sını yapıyorsunuz anlamıyorumki :S
-
2012 ye 3 yıl var diyelim ki 2012 dünyanin sonu olacak be güzel kardeşim yorma o güzel kafani 3 yıl kalmiş hayatin zevkine varmaya bak kim öle kim kala üç yılda
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
boş iş :|
bencede |: -
Daha önce benzer bi konuda söylemiştim şimdi madem konusu açıldı yineliyim söylediğimi.
Önce kendi sonunuzu düşünün bi zahmet. Dünya'nın sonuyla ilgilenicek merci biz değiliz...
-
Cupofcoffee bunu yazdı:
-----------------------------Daha önce benzer bi konuda söylemiştim şimdi madem konusu açıldı yineliyim söylediğimi.
Önce kendi sonunuzu düşünün bi zahmet. Dünya'nın sonuyla ilgilenicek merci biz değiliz...
o kadar mesajdan en mantıklısı seninki valla :D haklısın.
-
Cupofcoffee bunu yazdı:
-----------------------------Daha önce benzer bi konuda söylemiştim şimdi madem konusu açıldı yineliyim söylediğimi.
-----------------------------hacı o zaman herşeyi sallayalım hiç bi mercide değiliz ee nereye kadar?
Herkes için : ha şunu söliyim allah kitap bunları bizde biliyoruz sadece kaos teorileri üzerine konuşalım dedik o kadar
-
e hadi beklioz bakalım :)
-
Hissediyorum Ordalar :|
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Cupofcoffee bunu yazdı:
-----------------------------hacı o zaman herşeyi sallayalım hiç bi mercide değiliz ee nereye kadar?
Herkes için : ha şunu söliyim allah kitap bunları bizde biliyoruz sadece kaos teorileri üzerine konuşalım dedik o kadar
-----------------------------aga sende kabahat aslında
halkımızla teoriler hipotezler bilimsel iddialar hakkında tartışamaya kalkıyorsun bir beyin fırtınası(bu kelimeye bir türlü alışamadım kullanmayı sevmiyorum) yaratmaya çalışıyorsun onların mercileri neki (orada arkadaş dinmi karıştırdı yoksa büyük deneyleri yapan bilim insanlarınımı kastetti anlamadım)
-
dünyanın sonu=kıyamet ve bir müslüman olarak büyük kıyamet alametleri gerçekleşmediginden saçma oldugu düşüncesindeyim.