folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 2012 Koas Teorileri Dünyanın Sonu! Cern,Mayalar,Marduk..

2012 Koas Teorileri Dünyanın Sonu! Cern,Mayalar,Marduk..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TaNeR
    TaNeR's avatar
    Erkek
    9 sene Önceye Gldelim.. 2000 yılı Millenum Yılı Dünyanın Sonu Dediler Yok Azerbaycanda Sakallı Bebek Doğmuş O Söylemiş Vs... :S Ciddi Anlamda Bu Yönde Söylentiler Yoğunluktaydı Yılbaşı Gecesi Ne Tırmıştım,Bi şaşırdığım Noktada Azeri Bir Arkadaşımın Annesi Sakallı Bir Bebek Varmış Herkes Görmeye Gidiyomuş Felan Bende Gördüm Dedi :| O may Gat diorum başka bişeyde demiorum ...

Gönlündeki Yaraların Kanını Dindir, Yüzde Yüz TÜRK Olduğun Gün Cihan Senindir..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

2012 geçiş dönemi olacak sadece kıyamet bir anlamda değişimdir bilincin yükselmesi altın çağın başlangıcıdır.

yani 2012 de yok olup falan ölmeyeceğiz aksine çok uzun yaşamanın sırlarına yavaş yavaş erişeceğiz bildiğiniz gibi gezegenler insanları etkiliyor bu bilimsel olarakta ispat edilmiş durumda astroloji diye bir bilim var artık tabi şu televizyonlarda web sitelerinde parayla veya konturle bakanları kastetmiyorum :D onlar önünü zor görür gerçek astrolojiden bahsediyorum marduğun geçeceği zaman büyük değişimler olacak burda anlatılmak istenen aslında bu

ergun candanın nuh'un gemilerindede uzunca üstünde durduğu gibi tufan ile kıyameti birbirine karıştırmayın.

burda bahsedilen kıyamet bir anlamda büyük değişim ve uyanış anlamına geliyor.

biraz sembolik konuşuyorlar ama şu devirde bunların hep sembol olduğunu biraz araştırma ile bulabiliyorsunuz artık bunlar sır değil.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek
    iyi bakam siz bekleyin

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suiQast54
    suiQast54's avatar
    Erkek
    batıl inanç=

X
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ben bilimsel veri yada tarihsel bilgiler üzerine oluşturulan kaos teorileri diyorum nedir sizce ne olur tahminleriniz nedir bilgisi olan varmı diyorum millet sakallı bebek müslümanlık vs.. diyo wert doğru söylüyosun ben vazgeçtim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    21 Aralik 2012, Bu tarihi kaydedin. Marduk (Nibiru) 2009 yilinin ortalarina dogru Kibristan Gorunmeye bsliycak...

Shaban Interactive Pro.
Toplam Hit: 6205 Toplam Mesaj: 27