2014 Yazı Planlarınız
-
Hayırlı pazarlar millet,
Bilirsiniz biraz gezmeyi severim az çok gören olmuştur, fekât bu yaz maddiyatta derin sıkıntılar olduğundan ben pek bir şey yapacak gibi değilim.
Bari sizin neler yapacaklarınızı dinleyeyim içime su serpilsin.
" Aklıma şeker hastası bir adam geldi, kendi şeker hastası olduğu için dondurma yiyemezmiş, alır çocuklara yedirirmiş karşısına geçip izlermiş "
O misâl oldu :)
Neler yapacaksınız bi' bakim. -
Pek yapacak birşey yok eylüle kadar kpss çalışacam boş zamanlarda da burada gezilir başka da birşey yapılmaz dondurma deyin canım dondurma çekti bak.
-
hacı bu yaz değişiklik yapıp cs 1.5 yerine 1.6 oynayacam.
-
pazarcılık yapacaz . ben ve 3 arkadaşımla daha birlikte . 2,5 ay çalışıp . izmir çeşmede 1 hafta boyunca geceyi gündeze katıp eğlendikten sonra .
ygs-lys çalışmasına başlayacağız .
her yaz yaptığım nefes antremanlarına devam edeceğim . bunun yanında vücut geliştirme ye devam.
-
bu yaz ailemle doya doya geçirmeyi planlıyorum , yıllardır hiç yapmadığım birşey , ardından askere gidicem.
-
bu yaz kesin yalovadaki motorcular kampına gidicez motorcu arkadaşlarla
-
çalışmak, çalışmak, çalışmak... belki 1 haftalığına türkiye ye tatile giderim, ailemin yanına..
-
JuMaN bunu yazdı
Pek yapacak birşey yok eylüle kadar kpss çalışacam boş zamanlarda da burada gezilir başka da birşey yapılmaz dondurma deyin canım dondurma çekti bak.
+1
-
Ales
Manisa-eskisehir-ankara akrabalarda tatil
Donuste kpss
Ramazan-Bayram
İs durumuna ve sinav sonuclarina gore insallah tekrar daimi ankara
Yapmak istedigim erteledigim yarim islerimi yapayim bu boslukta diyorum
Yeni bir dil ogrenmek istiyorum ingilizcede tam degil ama korece nasil sizce ek olarak
-
Bulabilirsem tam zamanlı bir iş, olmadı gene gelirse netten css işleri...
-
Askere gitmek :(