2014 Yerel Seçim Sonuçları
-
kaçta kalkacak bu yasak
-
+1 TV yasağın *mına koydu beyler canlı canlı adamlar yayınlıyor % kaç oy alındığını falan.
-
ntv bir süre verdi sonucları sonra durdurdu tekrar. akp genelde %50 vardı. istanbulda açık ara öndeydi. chp 38 akp 53 gibiydi. eğer doğruysa geçmiş olsun hepimize.
edit: internet sitesinde.
livane tarafından 30/Mar/14 20:09 tarihinde düzenlenmiştir -
livane bunu yazdı
ntv bir süre verdi sonucları sonra durdurdu tekrar. akp genelde %50 vardı. istanbulda açık ara öndeydi. chp 38 akp 53 gibiydi. eğer doğruysa geçmiş olsun hepimize.
2009 sonuçlarıydı diye biliyorum. bende +1 yayın yapıyor diyecektim ama yazmışlar. edit: ikiside cihandan alıyormus. heza tarafından 30/Mar/14 20:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Yasak kalktı arkadaşlar
-
Akparti açık ara yine hay amk ya. İlk defa bukadar çok ülkücü görmüştüm etrafımda neredeler hadi gayrı la
-
ilk sonuçlar pek değişmez o yüzden %50lere kadar açılmasını beklemeye gerek yok. fakat tabi doğruluğundan herkes kuşkulu. eskişehirde %40ar oyla akp-chp yarışıyormuş. hadi ordan demezler mi? izmirde akp %40 gösteriyor. inanayım mı?
neyse bakacaz. 1 saat içinde herşey belli olur.
-
Prometheus bunu yazdı
ilk sonuçlar pek değişmez o yüzden %50lere kadar açılmasını beklemeye gerek yok. fakat tabi doğruluğundan herkes kuşkulu. eskişehirde %40ar oyla akp-chp yarışıyormuş. hadi ordan demezler mi? izmirde akp %40 gösteriyor. inanayım mı?
neyse bakacaz. 1 saat içinde herşey belli olur.
izmirde o olay nasıl olabilir yahu.
eskişehir normalde chp ile önde götürüyor. sandık görevlisi olan kişiler feysbuktan yazıyor.
sonuçlara bakıyoruz öyle değil.
twitter.com/fuatavni
okuyun dedikleri oluyo amk, inanmıyoruz bu sonuçlara.
-
Hepsi farklı gösteriyo fox ibb yi chp önde gösteriyo atv de ak partiyi hepsine aynı gitmiyomu ?
-
Bune ya alayı farklı :S en temizi hangisidir ?