2014 Yerel Seçim Sonuçları
-
Bu ne ya bu adamlar çıkıp nasıl bu kadar garanti konuşabiliyor. Ankara'da hala melih nasıl seçiliyor?
Vallahi ben anlamıyorum kafam almıyor,hakediyor aptal halk!
-
Bloom bunu yazdı
Bu ne ya bu adamlar çıkıp nasıl bu kadar garanti konuşabiliyor. Ankara'da hala melih nasıl seçiliyor?
yüzde 50 ye yakını böyle olduğu için açıklama yapabiliyorlar matematiksel olarak.
-
kesin sonuçlar yayalım
-
Bloom bunu yazdı
onu bunu anlammada hakikaten istanbul hadi neysede ankaranın hala bu adama nie oy verdiğini anlmış değilim lan :S
edit : beyoğlunu akp önde götürüyor ki büyük ihtimal alıcak orayıda :) çok ilginç.
ArmadA tarafından 31/Mar/14 00:14 tarihinde düzenlenmiştir -
ben bu insanları hiç anlamıyorum anlayamıyorum , gezi olaylarına sürekli destek veren evine uyumaya gitmeyipde oradaki insanlara destek olan polislerle çatışan insanların bugun hangi partiye oy verdin dediğim zaman akp dediklerinde şok oldum ulan gezi olaylarında en ön sıralardaydın taksimde yok şöyle çatıştık böyle çatıştık diyordun, diyorum 1 kere gittim olm diyor way amk ya :D
-
ben diyorum ki gelin tahribatca uruguaya yerleşelim
-
batının özlediği demokrasi bizde var dedi yaprağı yedik demokrasi geliyor
-
Millet böyle gitmesini istiyorsa elden gelen bişi yok
burakayser tarafından 31/Mar/14 08:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Gece 4 de yattım Sabah melih kazandı diyorlar.Oy farkı 2000 ve cankayada hala sandıklar acılmamısken nasıl oluyorda akp 23k chp 5k oy alıyor.Gece bi ara sonuclar gelmiyor haber alamıyoruz iç işleri bakanı melih gökçek ve polis ordusu seçim bürolarını basıyor keçiören tekrar sayıma gidiyor.Hile yoksa skin beni.Angaralı müridlerden ayrıntılı haber bekliyorum
-
muhtarara nerden bakcaz?