2016 DGS Sınav Sonuçları Ve Yerleştirme Ne Zaman Olur?
-
Sonunda şükür. 282 almışım bende Bilgisayar Mühendisliği için tercih yapacağız bakalım.
Tercih kılavuzu ne zaman yayınlanır acaba. Yerleştirme sonuçlarını uzatmadan açıklarlar heralde artık.
-
257 gelmiş benimde kötü. hoş o psikolojiyle iyi bile gelmiş
-
Sosyal medyada herkes itiraz edecem falan filan diyor. Bizden girenler arasında böyle bir durumda olan var mı yoksa yapamayanlar abartıyor mu? Benim şahsen sonuç olarak bir şikayetim yok. Türkçeden 8 tane yapmıştım eminim 7 doğru bir yanlış geldi. Matematikten 40 tane yaptım diye hatırlıyorum ama emin değilim birde ben işaretlemeyi unutmuşta olabilirim yeni sistemde ilk defa girdim olur mu olur yani ondan da 35 doğru 2 yanlış geldi.
Birde bu saydı değer ÖSYM ne zaman tercihi başlatacak artık.
-
Şimdi geçen seneye bakaraktan sıralamalar arasında çok fark var. Bunun nedeni nedir acaba? Sayısalcıların sıralamasında eşit ağırlıkçılarda mı var? Bi halt anlamadım canımı baya sıktı bu durum
-
adaş 226 puan ile ziraat müh ve gıda müh devlette gelir mi? benim için önemlidir
-
Dgs ile ilgili bir site vardı. Orada sınav sonuçları açıklandığında insanlar Google Docs'daki Sheet'e puanlarını giriyorlardı ve kendi aralarında bir yerleştirme listesi çıkarıyorlardı. Bu geçen seneye göre değişen puanlar vs. oradan bakıp daha doğru tercih yapabilirsiniz belki.
-
Uveys bunu yazdı
adaş 226 puan ile ziraat müh ve gıda müh devlette gelir mi? benim için önemlidir
Hocam biraz zor gibi ama gene de tercihinizi yapın bir bakmışsınız gelmiş.
TeRRoR bunu yazdıDgs ile ilgili bir site vardı. Orada sınav sonuçları açıklandığında insanlar Google Docs'daki Sheet'e puanlarını giriyorlardı ve kendi aralarında bir yerleştirme listesi çıkarıyorlardı. Bu geçen seneye göre değişen puanlar vs. oradan bakıp daha doğru tercih yapabilirsiniz belki.
Hocam denk gelirseniz o siteye paylaşırsanız sevinirim.
-
Yarın tercihler başlıyor. 7 Ekim'e kadar devam edecek. Tercih sırasında tabi yine puanı baz alarak tercih yapılacak ama DGS birazda şans işi. O sene sizden düşükler başvurduysa sizi alabilirler. O yüzden puan yüksek diye yazmamak olmaz.
Herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun. Sosyal medya da baya itiraz eden oldu sonuçlara ama hani benim için beklediğim net geldi. Sosyal medyada yazılanlar doğruysa birçok kişinin hakkı yenecek ama hayırlısı.
-
Klavuz yayınlandı. Kontenjanlar aynı gibi. Birazdan tercih sistemide açılır.
-
absconder bunu yazdıUveys bunu yazdı
Hocam biraz zor gibi ama gene de tercihinizi yapın bir bakmışsınız gelmiş.
TeRRoR bunu yazdıDgs ile ilgili bir site vardı. Orada sınav sonuçları açıklandığında insanlar Google Docs'daki Sheet'e puanlarını giriyorlardı ve kendi aralarında bir yerleştirme listesi çıkarıyorlardı. Bu geçen seneye göre değişen puanlar vs. oradan bakıp daha doğru tercih yapabilirsiniz belki.
Hocam denk gelirseniz o siteye paylaşırsanız sevinirim.
Hocam yanlış hatırlamıyorsam http://www.dikeygecis.org/ site burasıydı.