2016 Ortaöğretim KPSS Açıklandı
-
-
hydr bunu yazdıKareemSaid bunu yazdıhydr bunu yazdı
92 puan türkiye 421.siyim :)
Tebrikler hocam.
Netlerin nasıl?
Bence bu potansiyelini dgs de de kullan :)
Teşekkürler acikcasi niyetim birimci olmakti cok calistim insan gibi calismadim ama sinav istedigim gibi gecmedi cok dusuk modumdaydim sinav da biraz alisilmisin disindaydi bariz farkli bi sinavdi gk sorulari cok zordu lisans kpss denemelerinde 100 110 net yaparken sinavda 85.25 net yaptim :s
dgs degilde ataniyim oss kasacam var kafamda biseyler sanki
bu arada sunu soyluyeyim calisin arkadaslar ben 26 yasindayim liseden mezun olali 7 sene olmus hayatimda ilk defa adam gibi calistim bunu biraz zor yoldan ogrendim ama oldu iste calisinca oluyo hedefinizi belirleyin kendinizi zihinsel olarak hazirlayin gerisi gelecek
hocam Lise mezunusun 7 sene olmuş ve 94 puan almışssın. diyecek birşey yok. kafa varda neden güzel bir lisans felan okumadın. yani anlayamadım. 94 aldığına göre kafan sayılara da çalışıyor sözelede ?
tebrik ederim. helal olsun
-
PanxeR bunu yazdı
Alim ne zaman olur belli degil Osym klavuzu yayinlanmadi daha ama osym nin sinav takviminde aralik 21 30 arasinda tercih islemlerinin yapilacagi yaziyo yani yakinda aciklanir
@siyahbereli tesekkurler hocam
Birseyi basarmada suphesiz kavrama gucu onemli ama esas onemli alan azim kararlilik ve isi fiiliyete dokebilme bence bahsettigin donemlerde bende bunlar yoktu kafa calissada digerleri olmadan olmuyor ne yazik ki dunyanin en basarili insanlari en cok calisanlari turkiyenin en iyi universitelerine en cok calisanlar gidiyor her bolumun birincisi o bolumun en cok calisani ... isin ozu bu.
hydr tarafından 11/Kas/16 20:20 tarihinde düzenlenmiştir -
orta öğretim açıklandı
-
71,56 almışım. iyi sallamışım demek ki
-
Hiç çalışmadan 68 almısım taban puan kac acaba
-
çalışmadan girdik çıktık 70,7 yine bi bok olamayız gibime geliyor
-
-
O kadar kolay olunca dedim yapan yapmıştır boşuna kasmayayım, 3 4 soru daha yapsam olurdu teknik hizmetler. 83,47529 erken çıkmasam garantiymiş bizim iş.
-
KPSSP94 69,00349 Başarı Sırası 1097593 Aday Sayısı 3287124 o ne la. tahribat ortalamasında ben de aldım. yaşasın. bi s*kim olmaz bizden.