2018 İtibariyle Markette Poşet Parayla Satılacak
-
http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-marketlerden-naylon-ekonomi-2421895/
Her şeyde Avrupa'ya uyduk bi o kalmıştı. Markete yanımızda kendi torbamızla gidecekmişiz yoksa parasıyla poşet alacakmışız. İyide aynı kapıya çıkıyor zaten. Türk milleti rahatına düşkündür. Markette 1-2 lira fazla verir poşeti yine alır.
Ancak tabi çomarımız (redneck) bol olduğu için o 1-2 lirayı bahane edip kasiyerlere saracaktır.
mkyb tarafından 29/Mar/17 17:11 tarihinde düzenlenmiştir -
bknz. Ekmek Ambalajlı satılacak yıl 2013
-
-
alcaz pazar arabasını yanımıza öyle gezcez yapcak bişi yok
-
"Türk milleti rahatına düşkündür. Markette 1-2 lira fazla verir poşeti yine alır."
metroda oyleydi bi aralar (belki hala aynidir) , insanlar minimum poset kullaniyodu
-
metroda oldum olası paralıydı. bazı büyük firmalarda paralı satıyor. amaç kanser vs değil tamamen poşet giderlerini karşılamak. amaç güzel ama o amaca yönelik yapılmıyor. bedava verilen birşeyin gider olması ve o gider maaliyetin genele vurduğunda büyük olması. Kanser bahane giderleri kısmak şahane.
-
HanDSomE bunu yazdı
metroda oldum olası paralıydı. bazı büyük firmalarda paralı satıyor. amaç kanser vs değil tamamen poşet giderlerini karşılamak. amaç güzel ama o amaca yönelik yapılmıyor. bedava verilen birşeyin gider olması ve o gider maaliyetin genele vurduğunda büyük olması. Kanser bahane giderleri kısmak şahane.
Tıpkı kağıda basılı fatura ağaçlara yazık oluyor gelin e-fatura gönderelim demeleri gibi. Ağaçlar bahane kağıt, matbaa ve posta masraflarından kurtulmak şahane.
-
mkyb bunu yazdı
http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-marketlerden-naylon-ekonomi-2421895/
Her şeyde Avrupa'ya uyduk bi o kalmıştı. Markete yanımızda kendi torbamızla gidecekmişiz yoksa parasıyla poşet alacakmışız. İyide aynı kapıya çıkıyor zaten. Türk milleti rahatına düşkündür. Markette 1-2 lira fazla verir poşeti yine alır.
Ancak tabi çomarımız (redneck) bol olduğu için o 1-2 lirayı bahane edip kasiyerlere saracaktır.
+++
-
-
Gitti beleş çöp poşetleri .
-
samaccc bunu yazdı
Gitti beleş çöp poşetleri .
aynen beni ağır yaralayan kısım bu :((