2018 İtibariyle Markette Poşet Parayla Satılacak
-
öğrenciler üzgün , öğrenciler dertli. şimdi bir de çöp poşetine paramı verecez mk diyor
-
Petrol dururken posete sarmak .)
-
izmir decathlon ve tekzende karşılaştım bu durumla. Adamın biri 5 liralık birşey aldı. Kasiyer poşet istermesiniz dedi. Adam evet deyince. Hemen sloganı girdi. Çevreye daha az zarar verebilmek için artık poşetleri paralı satıyoruz. 10 kuruş daha istedi. Şimdi 10 kuruş küçük bir rakam gibi gelebilir. Çoğu kişi elinde çantası yoksa alırda. Firma poşet giderlerini azaltmakla kalmayıp aslında bundanda ciddi manada kar etmiş olacak.
-
Yaklaşık 2 ay önce koçtaştan mutfak için kaşıklık aldım. Kasiyer arkadaş poşet için 25 kuruş talep etti. Onlar da başlamış mış. Poşetsiz aldım elimde taşıdım.
-
o zaman 1 kuruşlarıda vericekler
-
akmarky bunu yazdı
Piyasada eritilmemiş bir kuruş bulursan tabi.
Yada yeri geliyor 25 kuruşu çıkmayandan almıyorsun mesela
1 kuruş ile 10 kuruş ile zengin olan kasacı görmedim ama kasa açığı çok gördüm
-
1 kuruşları hiç bir market vermiyor. Aslında devletin 5.99 lira tarzı fiyatlandırmaya izin vermemesi gerek. İnsanlarda ucuz algısı yapıyordu bi zamanlar evet ama artık bu numarayı yiyen yoktur herhalde.
-
mkyb bunu yazdı
1 kuruşları hiç bir market vermiyor. Aslında devletin 5.99 lira tarzı fiyatlandırmaya izin vermemesi gerek. İnsanlarda ucuz algısı yapıyordu bi zamanlar evet ama artık bu numarayı yiyen yoktur herhalde.
avrupada satıcı istesen de istemesen de zorla veriyor. bizde ise 1 kuruş yok piyasada :)
-
bim'de savaş çıkar
-
PanxeR bunu yazdıakmarky bunu yazdı
Piyasada eritilmemiş bir kuruş bulursan tabi.
Yada yeri geliyor 25 kuruşu çıkmayandan almıyorsun mesela
1 kuruş ile 10 kuruş ile zengin olan kasacı görmedim ama kasa açığı çok gördüm
eritildiğini bilmiyordum, zenginlik için değil hocam poşetin hesabını yapma nezaketinde bulunuyorlarsa 1 kuruşu verme nezaketinde de bulunsunlar diye söyledim...