2019 Kitap Tavsiyeleri
-
@Micko tesekkürler hocam, ilginc bir kitaba benziyor :) sanirim yazilim gelistirmede kullanilan algoritmalari bir nevi gercek hayatla iliskilendirmis.. Yorumlari okudum, ögrenciler genelde kitabin ortasindan sonra zorlasiyor diyorlar sanirim bilgi yetersizligi. Bakayim bi
@Delegado_Zero aliskanliktan dolayi ekitaplar artik daha cazip geliyor normal kitaba göre.. Eskiden farkli düsünüyordum ama uzun bir süre ekitap okuyucusu kullandigim icin artik gercek kitap cok cazip gelmiyor :) Ayrica bahsettigin kitabin ekitap hali gayet güzel görünüyor hocam
-
fantastik hikayelere zaten düşkünüm hazır heryerde reklamı yapılıyorken 'the witcher' 6lı set n11 den aldım. en uygun fiyatlı satıcıydı. öcüldüğü kadar güzeldir umarım, okuduktan sonra burayıda düzenlerim tekrar.
-
@Cupofcoffee, sagolasin hocam ama o tarz tür pek ilgimi cekmiyor. Bazen filmleri/dizileri iyi oluyor ama o tarz kitap okumadim
Pazarlama üzerine bildiginiz kitaplar var mi? Online satis teknikleri ya da satis teknikleri vs tarzinda? Pazarlamaci degilim ancak bir miktar bilmem gerek. Bu konuda cok güzel kitap dediginiz tavsiyeler varsa alabilirim
-
Arkadaşlar belki birisi çıkar, Bu kitap olan var mı? Kitabın eski olması filan hiç önemlli değil. Ayrıca e-kitap olarak okudum(Bulamadığım için). Düzgün fiyat karşılığında alabilir.
-
Micko bunu yazdı
Arkadaşlar belki birisi çıkar, Bu kitap olan var mı? Kitabın eski olması filan hiç önemlli değil. Ayrıca e-kitap olarak okudum(Bulamadığım için). Düzgün fiyat karşılığında alabilir.
-
Son 2 aydır kitap okumaya merak salmış biri olarak.
Klasiklerden öneride bulunacağım,
George Orwell - 1984
George Orwell Hayvan Çiftliği
Muazzez İlmiye Çığ - Kur'an, İncil ve Tevrat'ın Sümerdeki Kökeni
Ali Demirsoy - Çocuklar için Evrim (ismine bakma yetişkinler için de şahane)
Çavdar Tarlasında Çocuklar (Hani bi ara incisözlükte bi hikaye vardı ara sıra bu tarz akıl oyunları yaparım şeklinde cümleler içeren aynı o dilde yazılmış şuan bunu okuyorum güzel kitap) -
Yigit bunu yazdı
Son 2 aydır kitap okumaya merak salmış biri olarak.
Klasiklerden öneride bulunacağım,
George Orwell - 1984
George Orwell Hayvan Çiftliği
Muazzez İlmiye Çığ - Kur'an, İncil ve Tevrat'ın Sümerdeki Kökeni
Ali Demirsoy - Çocuklar için Evrim (ismine bakma yetişkinler için de şahane)
Çavdar Tarlasında Çocuklar (Hani bi ara incisözlükte bi hikaye vardı ara sıra bu tarz akıl oyunları yaparım şeklinde cümleler içeren aynı o dilde yazılmış şuan bunu okuyorum güzel kitap)ilk üc kitabi okudum hocam (son ikisini tamamlayamadim henüz). Evrim ile ilgili cok kitap okudum o yüzden temel seyleri ögreten kitaplara ihtiyacim bulunmuyor. Son söyledigin kitap ilginc geldi, e-kitap olarak buldum, ona bakacagim tesekkürler.
Satis, pazarlama teknikleri tarzi kitap tavsiyelerinizi de almak istiyorum. Bugün siparis verecegim
-
bu sene içinse eğer; "HAFIZA - Sinan MEYDAN"
-
Baturay_Turkmen bunu yazdı
sagol hocam, 1 saat önce siparisleri verdim.. Eger güzel bir kac tavsiye daha gelirse bunu da eklerim listeye.. Tesekkürler
Siparis verdiklerim sunlar:
-
unbalanced bunu yazdıBaturay_Turkmen bunu yazdı
sagol hocam, 1 saat önce siparisleri verdim.. Eger güzel bir kac tavsiye daha gelirse bunu da eklerim listeye.. Tesekkürler
Siparis verdiklerim sunlar:
valla ben tarihçi adamım sana tavsiye edeceğim kitaplar da onlar olur ancak zaten forumda bir kaç tanesinin sesli hali bile mevcut. ayrıca Muazzez hoca dan kitap tavsiye eden arkadaşı dinleme önce Sümerli Ludingirra yı oku muazzez hocadan. ötekisi biraz afaki bir kitap çünkü :)