2019 Kitap Tavsiyeleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

@Micko tesekkürler hocam, ilginc bir kitaba benziyor :) sanirim yazilim gelistirmede kullanilan algoritmalari bir nevi gercek hayatla iliskilendirmis.. Yorumlari okudum, ögrenciler genelde kitabin ortasindan sonra zorlasiyor diyorlar sanirim bilgi yetersizligi. Bakayim bi

@Delegado_Zero aliskanliktan dolayi ekitaplar artik daha cazip geliyor normal kitaba göre.. Eskiden farkli düsünüyordum ama uzun bir süre ekitap okuyucusu kullandigim icin artik gercek kitap cok cazip gelmiyor :)  Ayrica bahsettigin kitabin ekitap hali gayet güzel görünüyor hocam

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

fantastik hikayelere zaten düşkünüm  hazır  heryerde reklamı yapılıyorken 'the witcher' 6lı set n11 den aldım.  en uygun  fiyatlı  satıcıydı.   öcüldüğü kadar güzeldir umarım, okuduktan sonra burayıda düzenlerim tekrar.

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

@Cupofcoffee, sagolasin hocam ama o tarz tür pek ilgimi cekmiyor. Bazen filmleri/dizileri iyi oluyor ama o tarz kitap okumadim

Pazarlama üzerine bildiginiz kitaplar var mi? Online satis teknikleri ya da satis teknikleri vs tarzinda? Pazarlamaci degilim ancak bir miktar bilmem gerek. Bu konuda cok güzel kitap dediginiz tavsiyeler varsa alabilirim

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Micko
    Micko's avatar
    Erkek

Arkadaşlar belki birisi çıkar, Bu kitap olan var mı? Kitabın eski olması filan hiç önemlli değil. Ayrıca e-kitap olarak okudum(Bulamadığım için). Düzgün fiyat karşılığında alabilir. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

Son 2 aydır kitap okumaya merak salmış biri olarak.

Klasiklerden öneride bulunacağım,

George Orwell - 1984 
    George Orwell Hayvan Çiftliği

Muazzez İlmiye Çığ - Kur'an, İncil ve Tevrat'ın Sümerdeki Kökeni

Ali Demirsoy - Çocuklar için Evrim (ismine bakma yetişkinler için de şahane)

Çavdar Tarlasında Çocuklar (Hani bi ara incisözlükte bi hikaye vardı ara sıra bu tarz akıl oyunları yaparım şeklinde cümleler içeren aynı o dilde yazılmış şuan bunu okuyorum güzel kitap)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Yigit bunu yazdı

Son 2 aydır kitap okumaya merak salmış biri olarak.

Klasiklerden öneride bulunacağım,

George Orwell - 1984 
    George Orwell Hayvan Çiftliği

Muazzez İlmiye Çığ - Kur'an, İncil ve Tevrat'ın Sümerdeki Kökeni

Ali Demirsoy - Çocuklar için Evrim (ismine bakma yetişkinler için de şahane)

Çavdar Tarlasında Çocuklar (Hani bi ara incisözlükte bi hikaye vardı ara sıra bu tarz akıl oyunları yaparım şeklinde cümleler içeren aynı o dilde yazılmış şuan bunu okuyorum güzel kitap)

ilk üc kitabi okudum hocam (son ikisini tamamlayamadim henüz). Evrim ile ilgili cok kitap okudum o yüzden temel seyleri ögreten kitaplara ihtiyacim bulunmuyor. Son söyledigin kitap ilginc geldi, e-kitap olarak buldum, ona bakacagim tesekkürler.

Satis, pazarlama teknikleri tarzi kitap tavsiyelerinizi de almak istiyorum. Bugün siparis verecegim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

bu sene içinse eğer; "HAFIZA - Sinan MEYDAN"

Ne Mutlu Türk Doğana..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Baturay_Turkmen bunu yazdı

sagol hocam, 1 saat önce siparisleri verdim.. Eger güzel bir kac tavsiye daha gelirse bunu da eklerim listeye.. Tesekkürler

Siparis verdiklerim sunlar:

unbalanced tarafından 23/Ara/19 18:03 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    Baturay_Turkmen bunu yazdı

sagol hocam, 1 saat önce siparisleri verdim.. Eger güzel bir kac tavsiye daha gelirse bunu da eklerim listeye.. Tesekkürler

Siparis verdiklerim sunlar:

valla ben tarihçi adamım sana tavsiye edeceğim kitaplar da onlar olur ancak zaten forumda bir kaç tanesinin sesli hali bile mevcut. ayrıca Muazzez hoca dan kitap tavsiye eden arkadaşı dinleme önce Sümerli Ludingirra yı oku muazzez hocadan. ötekisi biraz afaki bir kitap çünkü :)

Ne Mutlu Türk Doğana..
Toplam Hit: 4166 Toplam Mesaj: 36
kitap tavsiye