2019 Kitap Tavsiyeleri
-
HoLYSeRo bunu yazdı
Kitap önerisi değilde bir kaç konuda fikir beyan etmek istiyorum.
1001 Kitap diye Twttir benzeri bir site var geçen hafta rastladım, kitaplarla ilgili insanlar için güzel deneyebilirsiniz.
ilber ortaylı için de 'bir ömür nasıl yaşanır' kitabını almak istiyordum sonra sesli kitaplar düşünce şu telegrama ordan max 2 yapıp bir kaç gece de bitirdim iyi ki almamışım okuyarak sıkılırmışım dinleyerek daha verimli oldu benim için .@unbalanced hocam sende almak istiyorsa seslisine bakabilirsin önce.
''Modern Türkiye'nin Oluşumu Feroz Ahmad '' Türkiye'nin Osmanlı'nın bitişiyle doğuşunu, siyasi ekonomik olayları ve darbe dönemleri sağ sol mevzularını çok güzel anlatmış üniversitedeyken okumuştum tekrar okuyorum konuyla ilgililer için tavsiyedir.o siteye bazen bakiyorum hocam ama üye degilim.Bazi kitaplari oradan inceliyorum..
Ilber Ortayli'nin kitabi biraz tavsiye kitabi yorumlardan okudugum kadariyla. Pek ilginc gelmiyor ama bazilari cok begenmis.. Olmazsa sonra alirim o kitabi da. Kitabi alip almakak icin sesli kitaptan dinlemek de ilginc bir yöntemmis :)
Son dedigin kitaba bakayim hocam. tesekkürler
-
RitmFarbRacourci bunu yazdı
Geçen burada bir üye, Ressamlar ve bilgisayar la ilgili, bir kitap adı paylaşmıştı. Neydi hatırlayamadım gitti. kitap kapağını da foto şeklinde paylaşmıştı.
Hatırlayan varsa, söylerse sevinirim.
Kendime Not; YolBulucu'nun açtığı konuya Nautilus'un mesajı. Hattâ link'i; https://www.tahribat.com/forum/programlama-hakkinda-okunasi-seyler-243230
√
-
Atilla Yeşiladanın 20 ocakta yeni kitabı cıkacak.
-
cizik güzel konu
-
Antikky bunu yazdı
Atilla Yeşilada'nın 20 Ocak'da yeni kitabı cıkacak.
Çok geç.(çok miyop'ik mi bakıyorum nedir.)
Sanki Ocak ay'ının 2. haftası bi'şeyler patlayacak gibi.
Nisan-Mart gibi diyorlar ama, bence dâhâ erken gelecek, gibi.
RitmFarbRacourci tarafından 26/Ara/19 04:11 tarihinde düzenlenmiştir