2019 YKS Rehberliği

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek
    MuhammeT bunu yazdı

    Sorulacak sorular ve cevapları lütfen :)

    Ben de girmeyi düşünüyorum bu sene. Halı hazırda kamudayim. Üstünü okumam lazım. Veteriner ve zootekni tercihlerinden biri olacak puanlarına göre. Ama yaşım çok ilerledi. Sınavda başarılı olamayacagim. Elime kitap defter almayali cook uzun zaman oldu. 

    Şimdi nasıl olurda sınavdan iyi puan alır ve kazanırim. Kazansam okurum ama iş sanırım kazanmakta.

    youtube'da her konun videosu var. yeter ki zaman ayır. konuları öğren arkasına soru bankasından soru çöz. soru bankası çözümlü olursa daha iyi olur. çözemediklerini de öğrenirsin. zootekni puanı az. veterinerlik puanı yüksek. zootekni için 4 ayda çalışıp halledebilirsin.


    instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek
    mstfckmk58 bunu yazdı

    Hocam kamuda çalışıyorum. Arta kalan zamanda müzik öğretmenliği için kursa gidiyorum. Yaş oldu 30 bizim zamanımızda birinci bölüme girmek yetiyordu yetenek sınavı için. Şu an durum nedir. Tyt ve ayt diye ayrılıyor anladığım kadarıyla. Tyt kısmına girmek yetiyor mu hala müzik öğretmenliği için? Bizim girdiğimiz dönemlerde 370 puan alıyordum. Şu an kaç puan alsam sıkıntı yaşamadan girerim öğretmenliğe ?

    TYT sınavına girilmesi gerekiyor. Eski YGS yani. 180 barajını geçmek yeterli olsa da sınavdan ne kadar yüksek alırsan yetenek sınavıyla beraber o kadar şansın artıyor. Sınav puanıyla yetenek sınavından aldığın puanı birlikte değerlendiriyorlar yani. Bu sene böyle ama gelecek yıl özel yetenekle girilen öğretmenliklerin 300bin sıralamaya yani 300 civarı puana yükseltecekler.


    instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 4307 Toplam Mesaj: 43
yks 2019 yks rehberlik eğitim koçu yks yks