2020 Yılında Tahribat.Com
-
Beyler 10 yıl snra tahribatı nasıl görüyorsunuz soru basit :)
-
abdestli namazli :)
Edit: baska bi tasarimla :)
-
şeyhimiz 3D online tarikat oyunu tasarlar. ordan görüntülü sesli konuşuruz. :F
-
ben başlayım yazmaya :)
* arayüz dışında kalıplar aynıdır
* 2. nesil gelmiştir 1. nesil artık bu gece ilişkiye gireyimmi girmeyimmi diye konular açmaya başlar..
* video döküman eklenmez haldedir hala :)
* BEn hala iş bulamamışım (tövbe :)
*Denyo X çıkmış windows 12 uyumlu :)
* Kaç mürid aramızdan ayrılacak belkide ben bu konuya yazanların kaçı hayata veda edecek. :(..
geldikçe yazacam:)
-
hoca o değilde konu dışardan 2010 yılında görünüyor
Tahribat.Com Forumları
Genel
2010 Yılında Tahribat.com
Cvp yazmaya çalışınca konu 2020 oldu
Tahribat Forum
Genel
2020 Yılında Tahribat.com : Yeni Mesaj
edit: şimdi 2020 oldu
Bence fazla bir şey değişmez belki sitede yenilik olabilir(grafik bakımından) ama konular ve yorumlar yani düşünceler aynı kalır :)
-
aynı ya ne değişcek hoca
-
çocuklarımızın gezdiği bi yer.
sanırım müze gibi bişey olur :D
lan babam napmış burda. tüü rezil herif :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
çocuklarımızın gezdiği bi yer.
sanırım müze gibi bişey olur :D
lan babam napmış burda. tüü rezil herif :D
-----------------------------harbi enginin kızı 10 yaşında olacak ben 35 yaşında :))
lan bu konuyu yazan yazsın 1/1/2020 tarihinde hortlatalım :))
-
Bulusmalara simdiki nesil çocuklarıyla gelir, ertesi gün forumda senin beben benimkinin kafasını yarmış, benim oğlan senin bebeyle bi fırıt döndermiş :) senin oğlan benim oğlanı dövmüş , Lan bnm oğlan hepinizin bebelerini döver, Laaaan bnm bebem olmuyor laan, Gibi mesajlar görülür :)))
Tahribat eski tahribat değil konuları açılmaya devam edilir...
Aklıma geldikçe yazarım :)
-
10 yıl sonra bakıp bakıp gülümseyeceğimiz bi konumuz oldu. Bence ttnetin interneti artık 8mbiti aşıp bant genişliği yükseleceğinden görünümde gelişmeler bekliyorum. Videolu Flashlı yada 10 yıl sonra hangi teknoloji olucaksa onlardan olabilir.
-
Hala incicilerin saldırılarını bekliyor oluruz kanımca.. Ozamana kadar götleri yiyip saldırıyı yapamazlar sanırsam :D Gerçi ozamana kadar ne inci kalır ne bişi hatta google batar tahribat kalır :D