2020 Yılında Tahribat.Com
-
o degilde Yeni uye olan Murit in birisi 2010 Konusunu Hortlatirsa ozaman Dashak olur :) Yeniler Der Holycat kimde dj-alper kimdi falan fisman :)))
-
örnek konu
* ttnet e kafam girsin, 100 mbit internet var 10 kb ile çekiyor dakka başı kopuyor, operator denen serefsizde genel hata var bilgilerinize ulaşamıyoruz diyor.
örnek haber
* Google uzaya fırlattığı son uydunun ardından şimdide gıda sanayisine el attı, google bezelye konserveleri raflarda.
-
melankoli, sevgili, emanet, mevzu tag'lı ergen konularının varlığını düşünürekten, açılacak başlıkları tahmin ediyorum.
1.yimaaahh yiyom (ota bka başlık açma ekolü)
2.beni sevenhleri parmak kaldırrrsınn (benimle ilgilenin style)
3.sevQilim öxürdü (napalım ölelim mi dedirten başlıklar)
4.adam öldürmelik pıçaklar (anarşik liseli fantazyası)
5.istiklal marşını ezberleme ödevim (kardeş sen çok yanlış gelmişsin)
6.kamyondan düşen şarapnel parçaları yüreğime battı (melancholic/depressive çırpınışlar)
-
"Windows 10 u silip XP kurucam yardımmm"
-
Ban sebebi olarak hala Türkiye ab ye girene kadar banlandı yazacaktır
-
yorumum bulunsun :D sadece gülmek için 10 yıl sonra tahribat nasıl olursa olsun biz seviyoruz :))
-
2020 yilinda Tahribat'ta ; Balik corbasi yapabilmemiz icin kirlangic ve skorpit balik tesisleri gelistirmistir, dj alper de bu yeni tesislerin muduru olup ona baliklarin filote ve fume pazarlanmasi sorumlulugu verilecek , 756700 murid ve muridiyemiz bu tesisten yararlanabilecek , sitemizin su urunleri mezunlari da bu tesislerde is bulabilecek , geliri de peynirleri koruma vakfina bagislanacaktir .
-
10 yıla uzaya çıkarız aga ne tahribatı ?
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
10 yıla uzaya çıkarız aga ne tahribatı ?
-----------------------------1985 dede 2000 yılında uçan arabalar v.s den bahsediyorlardı 2010dayız hala yerdeyiz.. :)
-
2020 de görmek istiyorum bu mesajı :D