20"Lik Diş
-
eğer yatıksa ve gözükmüyorsa çıkmak içim önündeki azıları itecek. buda çok kötü bir ağrıya neden olur. ağzını bile açamazsın. çorba içmekten mağvoluyor insan. eğer çektirmezsen o da çıkacam diye azıları itmeye devam ederse ileride dişlerin çarpılmasına neden olabilir. yıllarca çekersin bu ağrıyı. beş veya altı ayda bir tekrarlar.
-
geçmiş olsun bende de sürekli baş ağrısı yapıyo ama ameliyata falan da yemiyo yani bazı insanlarda çıkıyor problem olmuyo hiç bunu da biraderden öğrendim
-
Hacı Benim 20 lik çıkamıyordu
neşterle yartılar sonra tek tek cımbızla çekip geri diktiler ağızımın içi kan doldu :) bi diş daha vardı oda öyle olarak dediler gitmedim gitmemde çok pis oluyo
hele dişi kökten ayırlamalrı iyy tühlerim ürperdi
-
evrimin bi süreci o,cekildigi zaman bikac gun sisiyomus
cok feci bi agrisi var :/
-
benimde 20lik dişlerin yarısı çıktı. birde bazen ağrı yapıyor.acayip sağlam bir diş, çenem çıkar yerinden o diş çıkmaz. uyuz oluyorum.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Peki hocam bu 20'lik dişin çıkması garanti mi? Bazılarında çıkmıyormuş diye biliyorum.Bizim de yaş geldi sonra bizi de vurmasın :D
-----------------------------Nerdeyse 22 yasındayım, bende yok
-
her 20lik diş konusu açıldığında dişlerim aklıma gelir ağzmda yer yok anasını satiim eşek gibim dişlerim var nerden çıkcak bunlar
hocam çok geçmiş olsun :l
-
gecen ay yemin ediyorum abartısız çenemi 2 gün açamadım 20lik dişim sağolsun.. ne yemek yedim ne ağzımı açıp konusalbildim.. daha sonra geçti ağrısı henüz bi kıpırtı yok bakalım ilerleyen günler ne gösterecek
-
Hekeste çıkmayabilir. Çıkarken insanın tipini kaydırır :) Ayrıca çekilmseinde fayda olduğu kanaatindeyim. Yoksa Çene yapısını bozabilio özellikle sık yapılı bi diş yapısına sahipsen.
Geçen sene sağ altta çıkarken ağrısından bademciklerim dahi şişmişti. Alkol tedavisi uygulamama rağmen sonuç vermeyen tek diş hastalığımdır :)
Apranaxa faln grk yok. 10 dk da hallederler. Ameliyat diye gözünde büyütme sakın.
-
12 gün boyunca ne ağzımı açabildim nede konusabildim. sonra ağrıda kesildi ama görünürde birşeyde yok acaba ağrıyı boşuna mı cektim ben :|