20"Lik Diş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    eğer yatıksa ve gözükmüyorsa çıkmak içim önündeki azıları itecek. buda çok kötü bir ağrıya neden olur. ağzını bile açamazsın. çorba içmekten mağvoluyor insan. eğer çektirmezsen o da çıkacam diye azıları itmeye devam ederse ileride dişlerin çarpılmasına neden olabilir. yıllarca çekersin bu ağrıyı. beş veya altı ayda bir tekrarlar.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    geçmiş olsun bende de sürekli baş ağrısı yapıyo ama ameliyata falan da yemiyo yani bazı insanlarda çıkıyor problem olmuyo hiç bunu da biraderden öğrendim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Hacı Benim 20 lik çıkamıyordu

neşterle yartılar sonra tek tek cımbızla çekip geri diktiler ağızımın içi kan doldu :) bi diş daha vardı oda öyle olarak dediler gitmedim gitmemde çok pis oluyo

hele dişi kökten ayırlamalrı iyy tühlerim ürperdi 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Valira
    Valira's avatar
    Dişi

evrimin bi süreci o,cekildigi zaman bikac gun sisiyomus

cok feci bi agrisi var :/ 

The ability to destroy a planet is insignificant, next to the power of the force.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CIZIRTI
    CIZIRTI's avatar
    Erkek
    benimde 20lik dişlerin yarısı çıktı. birde bazen ağrı yapıyor.acayip sağlam bir diş, çenem çıkar yerinden o diş çıkmaz. uyuz oluyorum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:
    -----------------------------
    Peki hocam bu 20'lik dişin çıkması garanti mi? Bazılarında çıkmıyormuş diye biliyorum.Bizim de yaş geldi sonra bizi de vurmasın :D
    -----------------------------

Nerdeyse 22 yasındayım, bende yok 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi

her 20lik diş konusu açıldığında dişlerim aklıma gelir ağzmda yer yok anasını satiim eşek gibim dişlerim var nerden çıkcak bunlar

hocam çok geçmiş olsun :l

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    gecen ay yemin ediyorum abartısız çenemi 2 gün açamadım 20lik dişim sağolsun.. ne yemek yedim ne ağzımı açıp konusalbildim.. daha sonra geçti ağrısı henüz bi kıpırtı yok bakalım ilerleyen günler ne gösterecek

All is well
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Hekeste çıkmayabilir. Çıkarken insanın tipini kaydırır :) Ayrıca çekilmseinde fayda olduğu kanaatindeyim. Yoksa Çene yapısını bozabilio özellikle sık yapılı bi diş yapısına sahipsen.

Geçen sene sağ altta çıkarken ağrısından bademciklerim dahi şişmişti. Alkol tedavisi uygulamama rağmen sonuç vermeyen tek diş hastalığımdır :)

Apranaxa faln grk yok. 10 dk da hallederler. Ameliyat diye gözünde büyütme sakın. 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    12 gün boyunca ne ağzımı açabildim nede konusabildim. sonra ağrıda kesildi ama görünürde birşeyde yok acaba ağrıyı boşuna mı cektim ben :|

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
Toplam Hit: 4084 Toplam Mesaj: 29