20"Lik Diş
-
sitedeki tüm bayan müridler yazmış nerdeyse.demek ki dişli konular açıcan:P
-
ne kadar da diş sorunu çeken murid varmış :)
gecmis olsun hepinize :)
-
Benimkilerinde yarısı çıktı. Allaha şükür ağrı sızı yapmıyor. Dişlerimi sıkıştırmazzsa bi problem yok :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşa olmuştu aynısı, cenesinin yarısını yarıp almışlardı :|
Hastalığın evresi fln yok, acacaklar ağzını kocaman, orayı kesecekler, sonrada penseyle cekip cıkaracaklar...
Geçmiş olsun abi...
-----------------------------Üstat ne ettin yahu, BAAL Hayatta Hastaneye gitmez bu yorumun üstüne. :)
BAAL Arkadaşım bak Senaryo Vahşet Görünümünde katılıyorum, Ancak benim başıma gelen bi olayı Kısaca anlatiyim, Azı dişimin çekilmesinde Sorun yaşadım, Mahalle Dişçisinin elinden Zor kurtuldum, Hastaneye gittim, Operatör Doktor, Dibinden Bir kancayla Tuttuğu gibi kaldırdı Dişi Çıkardı, Orası Yarılmıştı ama inan yarıldığının Farkına bile varmadım.
Sen beni dinle Ağız eti öyle Zor iyileşen et cinside değildir, 3 gün gibi zamanda Yarılan yer diye bişeyde kalmıyor, Çok iyi kenetleşen bir yapıya sahip, Zaten öyle olmasa O kadar Asidik Yiyeceğe nasıl dayanır. Rahat ol Git Operatör İşinin Ehli Doktora Teslim et Kendini, Vede Geçmiş olsun.
-
Senin gene iyi ben ne yapıcam :)
Dişi çektirmeye gittim sağolsun doktor hanım dişi çıkarana kadar kırdı parçaladı kerpetenle tutacak yer kalmadı ben öldüm öldüm dirildim.
Baktı olmayacak dişi kesmemiz lazım dedi. Gel burdan yak iyi dedim üst kata alayım sizi dedi tam ayağa kalktım uyandığımda kolumda serum yatıyordum :)
Ne oldu ya bana dedim? Bayıldınız dedi. :)
Diş halen duruyor yarım şekilde fobi yarattı bende bayılma korkusu :) çektiremiyorum yaa bir tek o kaldı çürük
Anca yumurta kapıya dayanınca ss gideceğiz.
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------Senin gene iyi ben ne yapıcam :)
Dişi çektirmeye gittim sağolsun doktor hanım dişi çıkarana kadar kırdı parçaladı kerpetenle tutacak yer kalmadı ben öldüm öldüm dirildim.
Baktı olmayacak dişi kesmemiz lazım dedi. Gel burdan yak iyi dedim üst kata alayım sizi dedi tam ayağa kalktım uyandığımda kolumda serum yatıyordum :)
Ne oldu ya bana dedim? Bayıldınız dedi. :)
Diş halen duruyor yarım şekilde fobi yarattı bende bayılma korkusu :) çektiremiyorum yaa bir tek o kaldı çürük
Anca yumurta kapıya dayanınca ss olarak gideceğiz.
-----------------------------Hoca Mahalle Dişçisinin elinde Bende Bayılma tehlikesi Atlattım Adam renk attı vallahi. :) Ama Böyle Vahşet vede Kopartik Yorumlar yazarsanız BAAL ne olacak. Korkutmayın adamı canım. :)
-
benimde 90 derecelik bir açıyla çıkmış, hiç ağrısı falan yoktu ama dişlerim ip gibi diziliyken 20 lik dişler çıkmaya başladığı zaman yamulmaya başladı. dişçiye gittik rötgen çekti baktı diş 90 derece yatmış "hemen ameliyat olması gerekiyor" dedi. korkmuştum sonra dişin olduğu bölge yarıldı diş sokuldu dikiş mikiş 1 haftada iyileşti 2. günde kuru simit yemiştim.
geçmiş olsun korkacak bir durum yok ne kadar korkarsan o kadar zor iyileşiyor (bana göre)
-
İlginizden dolayı teşekkürler.Tetkikler sonucu bize operasyon yolu gözüktü gibi artık çare yok gidecez.Korkulacak bir şey yok tabi sonuçta bu saglık başka seye benzemez.Beni tedirgin eden asıl şey operasyon sonrası iyileşme safhasıdır.İş göremez bir hale gelmiyelimde agrıdan gerisi sorun degil.Sonra agzımız diş baskısından dolayı yamulan bir çeneyle sylvester stallone gibi olmasında.