218İ Alınır Mı?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ocak/2014
    Erkek

    Arabadan bi bok anlamam ama 235bin lirayı da gidip tek kapılı arabaya vermem. 2 kapılı olsun illaki :D Çok itici ve gereksiz rahatsız edici geliyor bana tek kapılı arabalar.


    Telegram : @CuneytKuscu && Discord : Tyenuc#2679 | İstanbul Avr. Yazılım Mühendisi ve sonunda işim var (:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı

    Arabadan bi bok anlamam ama 235bin lirayı da gidip tek kapılı arabaya vermem. 2 kapılı olsun illaki :D Çok itici ve gereksiz rahatsız edici geliyor bana tek kapılı arabalar.

    geçen, tek kapılı, camları koyu film'li, modelini hatırlamadığım bi Bmw gördüm. 

    Egzost'undan ayrı,  Motor'undan ayrı güzel,dolgun,düzenli bi ses geliyordu, rölanti de Ruhumu kaybedecektim ^^D` . Sordum, 3.200 motor (hacmi) var dedi. oyuncak, ama güzel oyuncak. kabul edelim. 

    standart dışıydı her'âlde. Kendimiz topla'dık dedi. işim aceleydi, detay sormadım. 

    tampon, yan etekleri de yerden 4parmak kalındığında  yukarıda, film'den fırlamış gibi. ^^D` tek renk Sarı.

    BayKonur ve Cape Canaveral üs'lerine selâm olsun. 

    RitmFarbRacourci tarafından 13/Haz/20 12:23 tarihinde düzenlenmiştir

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2009
    Erkek

    Bütçenin biraz daha zorlayıp f30 kasalara bakmanı öneririm.

     


    🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neverland
    neverland's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mayıs/2020
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

    Bütçenin biraz daha zorlayıp f30 kasalara bakmanı öneririm.

    Gücüm yetmez o kadarına hocam. Baktım da. 4-5 ay arabasız gezersem ancak öyle alabilirim. Ama şu taşıt kredisi o zamana biter mi bilmiyorum.

    @biri yok hocam, 3.16i kullandıysan 2012 modelini falan az çok bilirsin. Arabaya 4 kişi binince yokuş yukarı çıkamıyorsun. 12-13 litre yakıyor. Bu araba da öyle mi onu sormak istedim aslında.

    Dediklerinde haklısın yoksa, herkes satabileceğini al diyor. Tamam bir yerde haklılar da, galerici değilim ki ben, binmek için alıyorum yani. :D 


    Bir gece her zamanki gibi yatağına girip gözlerinin ağırlığına dayanamayıp huzurla uyuduğunu düşün. Sonrasında da hiç uyanmadığını düşünmeye çalıştığında aklında hiçbir şey canlanmayacaktır, çünkü beynin kapalıyken neler olup bittiğini bilemezsin, bu yüzden bu noktayı hayal edebileceğin bir veri yok elinde. Ölüm de tam olarak böyle bir şey. Uykunun 4. saatindeki hissettiklerin, yani; hiçlik, hissizlik. Varlığından ya da yokluğundan haberinin olmaması. Böyle düşününce ölüm biraz daha tanıdık geliyor, daha kabullenilebilir geliyor. Belki de içindeki o çılgın yaşama arzusuna sahip olan egonu ancak böyle ehlileştirebiliyorsun. Aksi halde çılgınca yaşama arzusuna sahip egon sana tanrılar yaratıyor, cennetler vaat ediyor, seni sonsuz bir yaşamın varlığı ve zevkleri ile kandırıyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Temmuz/2005
    Erkek

    Hocam illa ki BMW istemiyorsan çekeceğin kredi ile daha yeni bir araba al bence. Ben 2-3 sene önce bir heves 2011 Audi S5 almıştım 8-10 yaşında arabaydı, ilk bir kaç aydan sonra çekmediğim dert girmeyen masraf kalmadı. Her arabanın artısı eksisi mutlaka var, ama yaşlı araba almak garanti masraf demek, tecrübeyle sabit. Örneğin yeni Astra J kasalara bakabilirsin. Çok güzel doluları var, ivmelenme konusunda da klasmanında bir çok arabadan daha iyi, 1.4 150hp. En büyük artısı tork konvertör olduğu için şanzumanda sıkıntı yaşaman çok zor, yaşasan bile masrafı çift kavramalara göre çok daha uygun olur. En büyük eksisi düşük motor yüksek güçlü tüm arabalarda olduğu gibi fazla sıkıştırarak kullanırsan piston kırma riskin var, ancak bu senin elinde olduğu için dezavantajı avantaj olarak görmek de mümkün. Ortalama 50krş yakıyor. Dediğim gibi her arabanın artısı eksisi var ancak youtube'dan vs. incelemelere bir göz atmanı öneririm, genel olarak tüm yorumlar pozitif. Senin için hayırlı olacak araba neyse onu alırsın inşallah.

    Edit: Benzinlilerinden bahsediyorum tabi ki.

    manyaki tarafından 13/Haz/20 13:14 tarihinde düzenlenmiştir

    since 2005 // tbt
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2012
    Erkek

    BMW alacaktım ablama. kimse sorsam tnt panellin çalınma mevzusunu söylüyor. Kaskolarda bu durumda itlik yapmaya başlamış haberin olsun hocam. hergün istanbulda kaç araba patlatıyorlar insan inanmak istemiyor.  istanbultrafik34 diye instagram sayfası var bir incele istersen 


    Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek
    Atakan bunu yazdı

    BMW alacaktım ablama. kimse sorsam tnt panellin çalınma mevzusunu söylüyor. Kaskolarda bu durumda itlik yapmaya başlamış haberin olsun hocam. hergün istanbulda kaç araba patlatıyorlar insan inanmak istemiyor.  istanbultrafik34 diye instagram sayfası var bir incele istersen 

    Ek olarak Seatların ön farları çalınıyor. Tanesi 7-8 bin lira farın. İki tane çalsa 15-16 bin lira.

    Çalıp pert olmuş arabalara takıyorlar sonra hiç kaza yapmamış gibi toplayıp satıyorlar. 


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 2582 Toplam Mesaj: 18
araba alcam araba inşallah