22 Yıllık Yaşantıma 15 Aylık Reklam Girdi.
-
ruhii bunu yazdı:
-----------------------------
Herkese çok tşk ederim. Şükürler olsun acemiliği atlattım. Sıra geldi Usta birliğine Usta birliğim GATA Haydarpaşa pyd. Eğt. Hast. Kadıköy/İSTANBUL çıktı durmak yok Vatana Hizmete Devam.. :)
-----------------------------ruhi adamsın adam hem de adamın dibi:)
-
Allah selamet versin.
-
ruhii bunu yazdı:
Herkese çok tşk ederim. Şükürler olsun acemiliği atlattım. Sıra geldi Usta birliğine Usta birliğim GATA Haydarpaşa pyd. Eğt. Hast. Kadıköy/İSTANBUL çıktı durmak yok Vatana Hizmete Devam.. :)
-----------------------------istanbull sevindim hocam darısı basıma:)
-
ruhi şafak kaç :}
-
iyi iyi :) abazalık çekmezsin oralarda :F hadi iyi tezkereler
-
vay bende kadiköy hardarpaşa lisesinde okuyom resmin fln varsa paylaş nöbette yanına gelirim bu arada gecen sizin birlikten 2 tane asker demirlikten iceri girdi sordum niye giriyonuz diye önden girmeye komutan kızıyor demişti .d hadi bakam iyi teskereler.d
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------Herkes aynısını diyor :) iyi bir yer bu kadıköy heral :P :D
-
ruhii bunu yazdı:
-----------------------------CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------Herkes aynısını diyor :) iyi bir yer bu kadıköy heral :P :D
-----------------------------1 kere gittim askerdeyken görev için. içerisi dehşet :) fuhuş yuvası mk
-
CaNNi bunu yazdı:
ruhii bunu yazdı:
-----------------------------CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------1 kere gittim askerdeyken görev için. içerisi dehşet :) fuhuş yuvası mk
-----------------------------oha o kadar mı :D
-
bi bakmışsın şafak doğan güneş diyorsun..kolay gele..hayırlı olsun..