folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 22 Yıllık Yaşantıma 15 Aylık Reklam Girdi.

22 Yıllık Yaşantıma 15 Aylık Reklam Girdi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

valla o reklam nereye nasıl girdi gidince göreceksin :) Allah kurtarsın

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

Hayırlı teskereler ...

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Allah kurtarsın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Hemde piyadeymişsin hemde manisa of ki of reklam ki ne reklam  allah kurtarsın,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

abimde orda yaptı atış birincileri hakkari ye geri kalanı kıbrısa yolladılar atısları salla kıbrısa git tatil yap ama black label isterim bi şise ona göre ;)

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

manisa kırkağaçsa yandın :(

şaha şaha hayırlısıyla dönmen dileğiyle...çarşı izinlerinde tbt yi unutma D:

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Gözünü yum kulağını tıka ağzını kapat yoksa çok kavga edersin.Hayırlı teskereler...

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

sus ve itaat et, orasının artık senin evin olduğunu düşün hemen benimsemeye bak, sivil hayattaki aklında kalacak şeyleri hallet ve unut. kafanı boşalt.

küfür kabiliyetin gelişecek

sabır etme kabiliyetin gelişecek

bunları bil, fazla kötü de bekleme, iyi de bekleme. dayak yok ama hakaret olabilir sabır edeceksin.

yeni geldim bana da 5 ay 5 gün girdi geldiğinde diyeceksin ki bu 15 aya reklam nasıl demişim :) çünkü orada bir saat bir gün gibi geçer. zaman kavramı sivildekinden farklıdır. reklam değil bitirilmesi gereken bir ödev gibidir.

///______________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

offf :D:D hiç çekilmez şerefsizim  15 ay ulan adam mı öldürdün zuhahaha
    şaka bir yana hayırlısıyla git gel kardeş ben 15 ay +10 gün yaptım fazla fazla geçiyor gidiyor özlüyorsun bile

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

hayırlı teskereler la ankara bebesi :D 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 9634 Toplam Mesaj: 87