23 Nisan Kutlamasında PKK Marşı Da Çalındı ..!
-
anlamamakla alakası yok. herifler bunu şimdi ses çıkarmadan bunu yapıolarsa .. yarın doğuda okulda terör örgütü ! pkk marşı çalarlarsa ne yapacağız :? dışarda örgüt lehine slogan atılıo ve gereği yapılıp engelleniosa oradada engellenmesi lazımdı. düştüğmüz durumlara ya yazık varya yazmıyım diorm mk heriflerine......
-
kim organize ediyor ulan bu törenleri yazıklar olsun. ataya hareket çekip resmedenlerin de a.q. al birini vur ötekini.
-
nereye gidiyor bu ülkü millet konustuklarımız konulara bak..yazık ya bize ülke ne halde.. :S
-
Eğer bu yapılanlar beni kışkırtmak içinse kışkırırım onların götüne...
topunun a.q
alayına s..rım...
Benim ülkemde ulusal egemenlik ve çocuk bayramında Bölücü terör Örgütü pkk nın sözde marşı çalınıyosa çlanlarında musade edenlerinde alayını s...yim...
ulan ya adam gibi Savaşak çıksınlar meydana vurusak yada ülkelerine ihanet etmesinler..
Bıktım artık sağduyulu olmaktan sesimi çıkarmamaktan olanları kabullenmekten...
YA ÖLELİM YADA ÖLDÜRELİM hocam ortada can çekişmek niye
-
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------Yalnız şu dikkatimi çekti
eskiden bölücü terör örgütü denilmeden anılmayan Pkk
sadece Pkk diye lanse edilir oldu.
Pkk marşı demek bir yayın organına ne kadar yakışır ?
Eskiden sözde Ermeni soykırımı lafı
şimdi Ermeni soykırımı oldu
yavaş yavaş bilinç altınıza kabul ettiriyorlar.
-----------------------------Değerli yorumundan ötürü seni tebrik ediyorum tam yerinde bir tespit.
-
kime söveceğimi şaşırdım.
gün 23 nisan
en kısa anlam ve ifadesi : ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI !
ulusal egemenlik nedir.. orda çalınan nedir.. kışkırtmadan çok şey var orda birnevi tehdittir bu...
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------
burdada potpori saçmalığıyla çocuklara şemame denen aptalca birşeyi oyun gösterilerinde çalıyorlardı...hay anasını sattığımın adamlarından biriside buna itiraz etmedi. o beden hocalarının zihnini...gerizekalılar ulusal bir kutlama gününde böyle rezillik kanıbozukluluğun en alasıdır.
fazıl.hüsnü dağlarca derki. Türkçemiz ses bayrağımızdır.
-----------------------------Bizim halaylarımız Kültürümüz olurken Kürtlerin oyunu şemmame aptalca dersen gerçi ne olduğunu biliyorum ama bi kez daha kanıtlamış olursun. Pkk marşının amk çalanında orada hiç bir şey yapmayan görevlilerinde amk. Ama onların kültürü olan oyunu olan Halay oyununu oynamalarına laf edersen böyle hiç bi zaman Kürtlerle kardeş olamazsın. Ulusal Egemenlik ve ÇOÇUK bayramı. Yüzlerce ülkeden yüzlerce milletden çocuk geldi onlar oynadı bizim milletimizden olan Kürtlerinde kendi kültürleriyle hareket etmelerinde hiçbir sakınca yoktur. Ha işte bir tutturmuşsunuz Kürtler bölücüde şu da bu da bölücü olmayan milyonlarca Kürt'ü ise görmemezlikten geldiniz. Pkk da işte bu baskıcı ortamda çıktı. Kürtçe yasaklandı şu bu gördük işte. Açılım dendi ortalık yıkıldı kim ne derse desin belki yanlış uygulandı o haburdaki olaylar falan ama bi psikoljojik hareket şarttı ama kaldı. Bu ak partinin işi değildi. İktidarda hangi parti olursa olsun adı şu ya da bu olsun. Böyle bi uygulamaya gidecekti gitmek zorundaydı. Sadece silahlı hareketle sürekli destek alan bi örgütü nah bitirirsiniz. Ama Osman Pamukoğlu demi? Heparlıydın demi sen? siz bitirirsiniz. Bi gün bu tür adamları alıp Kürtlerle tanıştırmak istiyodum. Başka konularda yaşadıklarımı anlattım bi önce hoşgörülü olmayı deneyin. Eniştem de öyleydi Kürtleri kesmeli biçmeli sonra gelid 3-5 Kürtle tanışınca Kürtlerin hepsinin zannettiği gibi olmadığını o zaman anladı.
@Necroshine; tebrik ederim güzel bi noktaya değinmişsin.