23 Nisan Kutlamasında PKK Marşı Da Çalındı ..!
-
Hacı hocalar bu nası bisidir ya 23 nisan kutlamalarında Pkk marsıda calınıyor ..!! orada protokolden hiç mi kimse yoktu .. ? hicmi zoruna giden birileri olmadı ..? calınma sebebi nedir bu pkk(nın marsı neden calınıyor .. ? 1980'lerde öle 20 pkklının ölumu sonucunda olusmus bir marsın 2010 23 nisanın da diyarbakır'da calınmasının sebebi nedir ..?? http://www.cnnturk.com/2010/turkiye/04/23/diyarbakirdaki.kutlamada.pkk.marsi.da.calindi/573399.0/index.html
-
şunu anlayacak zekaya sahip değilmisiniz? Türkiye'deki birkaç damarı sert insanın damarına basıp milleti kışkırtmak istiyorlar.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
şunu anlayacak zekaya sahip değilmisiniz? Türkiye'deki birkaç damarı sert insanın damarına basıp milleti kışkırtmak istiyorlar.
ee ister istemez ayaklanıyoruz bunu kabullenmek imkansız bisidir ve bunun kıskırtmakla alakası felan yok adamların belli bir mesaj verir gibi haraket etmisler ayrıca.. ;) -
burdada potpori saçmalığıyla çocuklara şemame denen aptalca birşeyi oyun gösterilerinde çalıyorlardı...hay anasını sattığımın adamlarından biriside buna itiraz etmedi. o beden hocalarının zihnini...gerizekalılar ulusal bir kutlama gününde böyle rezillik kanıbozukluluğun en alasıdır.
fazıl.hüsnü dağlarca derki. Türkçemiz ses bayrağımızdır.
-
Töbe töbe. Türlü küfür yazıp geri sildim. Yazmayacağım bu konuya.
-
Yalnız şu dikkatimi çekti
eskiden bölücü terör örgütü denilmeden anılmayan Pkk
sadece Pkk diye lanse edilir oldu.
Pkk marşı demek bir yayın organına ne kadar yakışır ?
Eskiden sözde Ermeni soykırımı lafı
şimdi Ermeni soykırımı oldu
yavaş yavaş bilinç altınıza kabul ettiriyorlar.
-
@necroshine
yazdıklarında çok haklısın. yavaş yavaş bilinçaltımıza yerleştiriliyor birileri tarafından. -
necroshine
Hocam bu dediğini ben habertürk'teki dingillere mail atarak ilettim ermeni soykırımı yazmışlardı düzeltmediler..
Kaile bile alınmamış olmak böyle hassas bir konuda benim ülkemde beni rahatsız ediyor.
-
Lanet olsun amk. nedir lan bu olanlar? nasil izin veriliyor amk yha :S basbakan konusurken en ufak bir protesto pankarti acani bile zukuyolar, adamalr milli marsimizin yaninda itlerin mars diye nitelendirdiklari gurultuyu cikartiyor :S bu ne amk :S
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------e peki bunlar bizi kışkırtma amaçlı diye ses çıkarmazsak zaten istediklerini yapmış olmuyor muyuz?
-
Sözde adı Ulusal Egemenlik bayramı...